• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

Insolids B.V.

Insolids B.V. op meerdere beurzen

dinsdag, 13 september 2011

Large_insolids

ALMERE – Insolids staat midden in de markt en is altijd bezig om naar de toekomst te kijken. Naast het volgen van de laatste trends in de solidsmarkt en het contant proberen te verbeteren van haar producten, plaatst Insolids het directe contact met potentiële en bestaande klanten hoog in het vaandel. Met het deelnemen aan diverse beurzen probeert Insolids hierin twee vliegen in een klap te slaan.

Allereerst staat Insolids in Rotterdam op de Solids 2011, die plaats zal vinden op 5 en 6 oktober. U vindt Insolids hier op standnummer A1027. Solids 2011 is de gespecialiseerde bulk- en stortgoederenvakbeurs in Nederland. Van 11 tot 13 oktober staat Insolids in Nuremberg op de Powtech beurs. Op de Powtech beurs staan staat het Almeerse bedrijf om de Duitse maar ook de Skandinavische landen, waarin met name Denemarken, te kunnen benaderen. In Nuremberg is Insolids te vinden in hal 9 op stand 141.

Insolids ontwikkelt en levert hoogwaardige componenten en systemen om Solids-Handling in de industrie te vereenvoudigen en emissie in het proces te beperken. Het Solids-Handling proces is een specialisme op zich, deadlines moeten worden gehaald en regels worden verder aangescherpt. Het is constant een uitdaging om aan deze criteria te voldoen. Oplossingen om aan deze criteria te voldoen zijn zelden standaard maar vaak al eerder bedacht en zijn er voor procesoptimalisatie innovatieve producten ontwikkeld. Voor u is het dus van belang om over deze informatie te kunnen beschikken. Insolids stelt u deze informatie graag ter beschikking. Door de juiste kennis, aandacht en ervaring is Insolids in staat om oplossingen volgens uw eisen en wensen in bestaande productielijnen in te passen. Met haar expertise en producten kunt u rekenen op geteste en bewezen oplossingen. Met de producten willen men voldoen aan internationale eisen en richtlijnen als Iso, Atex, HACCP, GMP, FDA of EHEDG.

Wilt u Insolids bezoeken op een van de bovenstaande beurzen? Neem dan contact op met een van haar medewerkers.

© Insolids BV.