• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

easyFairs Netherlands B.V.

PumpSupport complementeert lezingenprogramma

maandag, 03 oktober 2011

Large_beurslogo_p_v_2011_small

OOSTERHOUT – Eerder werd bekend gemaakt dat Technotrans als kennis instituut het lezingen programma verzorgt op de vakbeurs PUMPS & VALVES. easyFairs is verheugd te melden dat de beurs ook PumpSupport welkom mag heten als partij in het learnShops programma. Op 5 & 6 oktober staat de vakbeurs voor pompen, kleppen en afsluiters in Ahoy Rotterdam.

De beurs PUMPS & VALVES biedt elke bezoeker de gratis learnShops. Deze seminars gaan in op de laatste trends en ontwikkelingen uit de markt. PumpSupport is een bekende naam in de branche en biedt professionals uit de markt, door een grote mate van ervaring, onafhankelijke pompdeskundigheid en objectieve dienstverlening. De heer Vogelesang presenteert 3 gegarandeerde manieren om in een pompsysteem energie te verspillen… of te besparen. Wat zijn de kansen om met een uitgekiend ontworpen pompsysteem en een optimale pompkeuze de energiekosten te reduceren? Vanuit een jarenlange ervaring als onafhankelijk pompconsulent wordt uitgelegd waar men op dient te letten, zonder dat daarbij betrouwbaarheid moet worden ingeleverd.

Deze lezing biedt iedere professional praktische handvatten om zelf te kunnen implementeren in de eigen onderneming. Voor het complete lezingenprogramma en een gratis bezoek www.easyFairs.com/PUMPS-NL.

Over easyFairs®
easyFairs is Europees de belangrijkste organisator van verkoopgerichte vakbeurzen. easyFairs maakt het eenvoudig voor exposanten en bezoekers om zaken te doen in een professionele omgeving. Met een hoofdkantoor in Brussel en een internationaal netwerk van vestigingen, organiseert easyFairs vakbeurzen in België, Colombia, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.
easyFairs brengt verkoopgerichte vakbeurzen naar het hart van de markt.

Meer informatie is te vinden op www.easyFairs.com