• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

Parker Hannifin BV

Duursma W&O opent grootste ParkerStore van Nederland in Apeldoorn

donderdag, 26 januari 2012

Large_parker_store_01_brut

OLDENZAAL – Na een succesvolle start in begin 2011 met een ParkerStore in Zwolle opent Duursma W&O haar tweede ParkerStore in Apeldoorn. De nieuwe ParkerStore in Apeldoorn is de grootste ParkerStore van Nederland met een compleet assortiment aan hydraulische, pneumatische en filtratie componenten op een oppervlakte van bijna 200 m2. Duursma is één van de grotere spelers in noord, oost en midden Nederland op het gebied van pneumatiek en wil dit middels het openen van meerdere ParkerStores ook uitbreiden richting hydrauliek.

De goede samenwerking tussen Parker Hannifin en Duursma W&O is voor beide partijen aanleiding om de relatie verder te intensiveren. Om die reden investeert Duursma met ondersteuning van Parker in een nieuwe ParkerStore in Apeldoorn. Op het recent geheel vernieuwde industrieterrein Kuipersveld heeft Duursma een verbouwing uitgevoerd om de komst van een 200 m2 grote ParkerStore mogelijk te maken. Het interieur van de Duursma vestiging is omgetoverd in een mooie en overzichtelijke industriële winkel met een totaalpakket aan componenten voor aandrijving en besturing.

Duursma Apeldoorn is voor industriële OEM en MRO klanten dé plaats voor onderdelen, reparatie en revisie. Het assortiment bestaat uit flexibele slangen voor hydraulische en pneumatische toepassingen, slangassemblages, adapters, slangkoppelingen, filters, hydrauliek pompen en motoren, persluchtleidingen en accessoires. Slangen en koppelingen worden in de werkplaats van de Duursma W&O ParkerStore in alle gewenste diameters en lengtes geassembleerd. Dit gebeurt terwijl de klant wacht. Indien nodig worden de slangen geleverd met certificaat. De Duursma ParkerStore is in Apeldoorn en omgeving de enige firma met een dergelijk compleet aanbod aan aandrijftechniek.

Naast leveringen aan directe klanten, levert Duursma Apeldoorn ook aan meerdere HoseDoctors van de firma NAP Techniek. Een Parker HoseDoctor levert ter plaatse hydrauliek service voor mobiele en industriële toepassingen.

Duursma W&O is gevestigd aan de Wilmersdorf 20 op industrieterrein Kuipersveld te Apeldoorn (7327 AC Apeldoorn, T (055) 538 47 47, F (055) 538 47 19).

Met meer dan 500.000 industriële MRO en OEM producten in het databasesysteem, 8.000 klanten en 12 vestigingen, is Duursma W&O een belangrijke speler in noord, oost en midden Nederland. Het bedrijf heeft officiële dealercontracten met vrijwel alle bekende A-merk producenten en heeft in eigen huis productspecialisten voor aandrijftechniek, lagertechniek, pneumatiek, hydrauliek, industriële slangen & appendages, gereedschappen, lastechniek en werkplaatsmachines. Voor meer informatie, bezoek de website www.duursma.nl

Met een jaarlijkse omzet van meer dan 12 miljard dollar is Parker Hannifin ’s werelds grootste en meest diverse producent van producten en systemen voor aandrijving en besturing. Parker zorgt voor specifieke oplossingen voor een groot aantal mobiele, industriële en maritieme markten. Parker heeft 60.000 medewerkers in 50 verschillende landen. Voor meer informatie, bezoek de websites www.parker.com/nl, www.ontdekparker.nl
en www.parkerstore.nl.

© Parker Hannifin BV