• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

easyFairs Netherlands B.V.

Risicomanagement en corrosiepreventie uitgelicht op FOODTECH 2012

maandag, 21 mei 2012

Large_risicomanagement_en_corrosiepreventie_uitgelicht_op_foodtech_2012

OOSTERHOUT – Op woensdag 23 en donderdag 24 mei a.s. geven een aantal sprekers van de NVDO lezingen op de vakbeurs FOODTECH in Autotron Rosmalen. Deze gratis lezingen gaan in op actuele onderwerpen binnen de voedingsmiddelenindustrie en zijn gebaseerd op praktijkvoorbeelden, zodat deze kennis direct toepasbaar is in de eigen onderneming.

De lezingen van de NVDO staan gepland in het ochtendprogramma op beide beursdagen. Op woensdag bijt Jan Kamphuis, van Traduco, het spits af met zijn lezing over risicomanagement in relatie tot proces en productie. Hij geeft advies hoe risicomanagement als integraal onderdeel van de bedrijfsvoering kan worden en aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt duidelijk wat risicomanagement inhoudt en wat het uiteindelijk oplevert. De tweede lezing op deze ochtend wordt gegeven door Janneke Haarman, van Corro Vision. Ze geeft uitleg over de verschillende en veel voorkomende vormen van corrosie in de levensmiddelenindustrie. Verder gaat ze in op de behandelings- en preventiemogelijkheden van corrosie met als doel kosten te besparen.

Op donderdag wordt het programma geopend door Ruud van der Brug, van Vrumona. Hij legt uit wat TPM- Total Productive Maintenance inhoudt en welke problemen naar voren kwamen binnen zijn organisatie. Tevens neemt hij bezoekers mee in de onderhouds- en verbeterprocessen binnen Vrumona/Heineken. Vervolgens gaat Martin Loeve, van Delta Change Management, in op de invloed van human factor op preventie. Aan de hand van voorbeelden vertelt hij hoe gedrag en organisatie eenzelfde mindset kunnen krijgen wat essentieel is voor het succes van risicomanagement. Meer informatie over het lezingenprogramma en gratis bezoek via de onderstaande deeplink.

Volg FOODTECH op Twitter of word lid van FOODTECH group op LinkedIn.

© easyFairs