• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

Siemens Nederland

's Werelds meest compacte Coriolis flowmeter van Siemens >>

woensdag, 04 juli 2012

Large_werelds_meest_compacte_coriolis_flowmeter_van_siemens

DEN-HAAG - De nieuwste generatie digitale Coriolis flowmeters van Siemens is de meest compacte die momenteel op de markt verkrijgbaar is.

Het revolutionaire ontwerp van deze Sitrans FC430 zorgt ervoor dat hij geschikt is voor alle vloeistof- en gastoepassingen in de procesindustrie. Hierdoor kan men processen in de chemische, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie optimaliseren en de productiviteit verhogen. De Sitrans FC430 is geschikt voor het gebruik in multi-parameter applicaties en wordt gebruikt voor toepassingen als snel vullen, batch-besturing, mengen en doseren, alsmede voor flow- en dichtheidsmeting van gassen of vloeistoffen.

De nieuwe Coriolis flowmeter Sitrans FC430 combineert een onovertroffen compactheid met een  hoge nauwkeurigheid van 0,1%, een zeer gering drukverlies en een extreem stabiel nulpunt. Dit alles tezamen met een signaal update rate van 100 Hz, maakt de Sitrans FC430 tot de meest geavanceerde Coriolis meter in de markt. Innovatieve, gebruiksvriendelijke tools bieden rechtstreeks toegang tot alle operationele en functionele data, certificaten en testprotocollen. De Sitrans FC430 is een van de eerste Coriolis flowmeters die ontworpen is volgens SIL (Safety Integrity Level) 2- en 3. Met deze goedkeuring voldoet hij aan de hoogste eisen op het gebied van redundantie, veiligheid en betrouwbaarheid.

Voor de nieuwe Sitrans FC430 Coriolis flowmeter is een hooggeautomatiseerde productielijn opgebouwd: moderne robots en geavanceerde 3D-vision lasersystemen staan garant voor maatoplossingen met korte doorlooptijden. 

© SIEMENS