• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

Mettler-Toledo B.V.

Veelzijdige nieuwe weegschaalmodellen voor zware werkomstandigheden

donderdag, 18 oktober 2012

Large_versatile_new_scale_models_thrive_in_tough_conditions

GREIFENSEE - METTLER TOLEDO introduceert de ICS425, 435, 445, 465 en 685, de nieuwste modellen van het ICS5-assortiment industriële weegschalen. Deze gebruiksvriendelijke weegschalen zijn bestand tegen stof, schokken en tocht, en zijn dus ideaal voor industriële werkomgevingen.

 
METTLER TOLEDO maakt gebruik van rekstrookjes of Monobloc®-technologie, al naar gelang de unieke behoeften van de producent, voor ongeëvenaarde en nauwkeurige weegresultaten.
 
“De bewezen weegtechnologie heeft een schok- en stofbestendige behuizing, zodat deze weegschalen verplaatst en gebruikt kunnen worden op nagenoeg elk punt van de productielijn. Uitermate flexibel en nauwkeurig," zegt Market Manager Simone Zimmermann van METTLER TOLEDO.
 
De ICS4_5 en ICS685 zijn gebruiksvriendelijk, duurzaam en nauwkeurig, en hebben heldere displayschermen en logische functiemenu's. Nagenoeg iedereen kan deze weegschalen probleemloos gebruiken, omdat de operators stapsgewijs door een procedure worden geleid. Gebruikersbeheerprofielen maken de instelling van talen, privileges en toetsconfiguraties mogelijk, waardoor de weegschalen na afloop van een ploegendienst aan de nieuwe operators aangepast kunnen worden.  
 
De applicatieniveaus kunnen worden aangepast aan eenvoudige weeg- en telfuncties of aan complexe bewerkingen, zoals totaliseren en totaliseren op een doel, of controlewegen en controletellen om over- of ondervulling te voorkomen. De verschillende balkgrafieken tonen de procesresultaten van activiteiten, zoals de afvulfunctie. Configureerbare softkeys stellen de gebruiker in staat functies te programmeren die van kritiek belang zijn voor een specifiek weegproces. Dit kan zelfs handsfree gebeuren! Deze functies helpen de werkbelasting van operators te reduceren bij arbeidsintensieve processen die uit meerdere stappen bestaan, zodat de productieve tijd van een operator wordt verlengd.
 
De weegstations en plateaus kunnen in een compacte, stand-up of aparte configuratie worden opgesteld, om het comfort van de operator verder te verhogen. Met de oplaadbare batterij en de WLAN-connectiviteit kan de weegschaal draadloos worden gebruikt, voor maximale flexibiliteit. Door colorWeight®-technologie aan de displayschermen toe te voegen, kunnen operators in één oogopslag zien of een gewicht of telling boven, onder of binnen de vastgestelde tolerantiewaarden valt.
 
© Mettler-Toledo