• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

Rotex Europe Ltd.

ROTEX lanceert de 2009 European APEX™ Road Show

maandag, 21 september 2009

Large_rotex-roadshow

WAVREROTEX, wereldleider in zeeftechnologieën, lanceert vanaf september de European Apex Road Show die onderweg zal zijn in verschillende Europese landen inclusief het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland en natuurlijk de Benelux.

Voor wie
De European Road Show maakt het klanten, belangstellenden en de media mogelijk van nabij de voordelen van de nieuwe modellen van de Apex zeefmachine mee te maken. De Apex zeefmachine is een op zichzelf staande productie zeefmachine die de karakteristieke beweging en de uitmuntende zeefprestatie van de traditionele ROTEX® zeefmachine combineert met een nieuw ergonomisch verbeterd ontwerp ten aanzien van service en onderhoud. De European Road Show bestaat uit product demonstraties, vraag en antwoord sessies, en uiteraard kennis uitwisseling met ervaren Rotex applicatie experts.

Programma
Het concept van de road show biedt de mogelijkheid om de machine en zijn specifieke eigenschappen en voordelen van nabij te beoordelen en uiteraard ook te proberen. Men kan de machine van dichtbij in bedrijf zien en fysiek ervaren hoe de typische eigenschappen van de Apex zeefmachine bijdragen aan vooruitstrevende zeefprestaties, snel en eenvoudig onderhoud en reiniging en een verhoogde productiviteit.

APEX
De APEX zeefmachine komt standaard met dezelfde eigenschappen waarmee de Rotex zeefmachine bekend is geworden: gyroterende schudbeweging, actieve zeefgaasreiniging, botsende ballen om het zeefgaas schoon te houden en de in- en uitlaataansluitingen. Daarnaast is de APEX verbeterd met luiken aan de zijkant die een vereenvoudigde reiniging en wisseling van zeefgaas mogelijk maken, uit te voeren door slechts één persoon.
Klanten die al ROTEX zeefmachines toepassen in hun productie proces kunnen direct besparen op arbeidskosten en versneld de investering terug verdienen, doorgaans binnen één tot drie jaar, door over te stappen naar de APEX zeefmachine, geproduceerd door Rotex.
De APEX zeefmachine is de slimme oplossing voor droge zeving van chemicaliën, kunstmeststoffen, klei en non-metallische mineralen, industrieel zand, zout/potassium/soda, voedingsmiddelen, suiker, gebroken mineralen, refractories, water filter en behandelingsproducten, diervoeders, bot-, bloed- en vleesmeel, bakkerijgrondstoffen en granen, maïsproducten, zetmeel, zoetstoffen, houtprodukten, bulk granulaat, kunststoffen, huisdier voeding, oliezaden, graan reiniging, engineered granulaten, metaal poeder, rubber processing, zeep-, was- en reinigingsmiddelen.

Interesse
Voor meer informatie omtrent het schema van de Apex Road show of bij interesse in een bezoek van de APEX™ Road Show kan kontakt opgenomen worden met het Europese verkoopkantoor in Wavre op +3210416171 te bellen of direct de zeefexpert die op dat moment de show leidt. Voor de Benelux Road Show in week 44 en 45 is dat Freddy Holle, onze Sales Engineer voor deze regio . In België begint de Roadshow op 26 oktober en in Nederland op 2 november.

Over ROTEX
ROTEX is een pionier en wereldleider in de ontwikkeling van zeef apparatuur en technologieën voor de proces industrie. Rotex biedt een innovatieve lijn separatie Equipment inclusief Gyratorerende and Vibrerende zeefmachines en sifters voor droge toepassingen, Automatische korrelgrootte analysers en vibrerende feeders en conveyors. ROTEX® Parts & Service biedt een volledige reeks originele onderdelen en revisie werkzaamheden.

© ROTEX