• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

Endress+Hauser BV

Elektromagnetische flowmeting met tweedraads loop-powered technologie

dinsdag, 26 februari 2013

Large_elektromagnetische-flowmeting-met-tweedraads-loop-powered-technologie-voor-de-chemische-industrie

NAARDEN - Wie de voordelen van een elektromagnetische flowmeting wil combineren met efficiënte tweedraads loop-powered technologie (4-20mA) kiest nu voor de Promag 200 van Endress+Hauser.

De Promag 200 is speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoge standaardeisen vanuit de chemische industrie. De hard- en software zijn ontwikkeld volledig in overeenstemming met SIL (IEC 61508), NAMUR en andere innovaties. Daardoor is de inzet van Promag 200 ook  in kritische veiligheidssystemen perfect gewaarborgd.

Attractief tweedraads concept

De tweedraads technologie heeft zich in de chemie sinds lange tijd bewezen en een revolutie veroorzaakt in veel van de beschikbare meettechnologieën. Promag 200 is de eerste beschikbare elektromagnetische tweedraads flowmeter, die in standaard procesapplicaties dezelfde meet- performance heeft als een vergelijkbaar vierdraads instrument. Het kan geïntegreerd worden in bestaande infrastructuren en DCS systemen. Verdere voordelen van de tweedraads technologie omvatten gereduceerde kosten voor installatie en bekabeling, het eenvoudig kunnen vervangen van verouderde of andere meetinstrumenten, een hoge operationele bedrijfszekerheid in explosiegevaarlijke  omgevingen door het intrinsiek safe ontwerp (Ex ia) en het kunnen gebruiken van gangbare installatieprocedures.

Bewezen meettechnologie

Promag elektromagnetische flowmeters hebben zich de afgelopen decennia bewezen in meer dan een miljoen toepassingen.  Met Promag P en Promag H kunnen gebruikers alle vloeistoffen met een geleidbaarheid van minimaal 20µS/cm betrouwbaar en exact meten - bijvoorbeeld water, zuren, basen en oplosmiddelen. De veelvoud aan mogelijke procesaansluitingen garanderen dat Promag 200 vrijwel in iedere leiding kan worden ingezet.

© Endress+Hauser BV