• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

Canadaco b.v.

Canadaco biedt een uitgebreide reeks aan soorten droogmiddelen

maandag, 01 september 2014

Large_canadaco_biedt_een_uitgebreide_reeks_aan_soorten_droogmiddelen

HAAKSBERGEN - Canadaco B.V. is dé droogmiddelen specialist die in Europa, vooral bekend staat voor haar superieure droogmiddel producten. 

Canadaco B.V. wordt beschouwd als betrouwbare leverancier in de industrie met een netwerk aan nationale en internationale klanten. Door eigen productie (ThoMar OHG) in Duitsland we in staat zowel kleine als grotere aantallen binnen 24 uur uit te leveren en hoeft ú geen grote voorraad te houden.

Droogmiddelen van een superieure kwaliteit voor de beste prijs, daardoor bent u in staat meer winst te genereren door minder vochtschade. Canadaco B.V. is gespecialiseerd in effectieve oplossingen voor vocht schade (container regen) voor o.a. zee containers en container opslag maar ook voor de verpakking, voeding en pharma industrie.

Droogmiddelen van Canadaco B.V. hebben een krachtige absorptie over een groot temperatuurbereik die superieur is en een totale bescherming van uw bulkgoederen of lading biedt. Het juiste droogmiddel zorgt ervoor dat het aantal retour zendingen met vochtschade vermindert: een onnodige kostenpost die eenvoudig te minimaliseren is. Canadaco B.V. biedt een uitgebreide reeks aan soorten droogmiddelen zoals Silica Gel droogmiddel, klei, Silica Gel in bulk met en zonder indicator en moleculaire zeef.

Canadaco heeft een groot aantal container droogmiddelen die alle soorten ladingen tijdens de transporttijd, beschermen tegen vocht schade. Of uw lading nu bestaat uit staal, noten, landbouwproducten, meel, melkpoeder of een verpakte lading die geleverd moet worden in uw regio of aan de andere kant van de wereld. 

Canadaco B.V. uw partner voor, opslag, vervoer en verpakking droogmiddelen. Wij bieden u een complete oplossing voor totale vocht bescherming van uw producten of lading. Canadaco B.V. uw leverancier voor, klei droogmiddelen, minerale droogmiddelen en Silica Gel droogmiddelen in een waaier van formaten. Om te bepalen welke droogmiddel het beste past bij uw behoeften, informeren wij u graag over de werking, functies en de geschiktheid van elk soort droogmiddel die wij bieden.

Canadaco B.V. nodigt u uit onze serie standaard droogmiddelen door te nemen of neem contact met ons op voor oplossingen op maat.