• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

Evenementenhal Gorinchem

Nieuw platform: NEW Industries & Engineering Materials

maandag, 16 november 2015

Large_nieuw-platform-new-industries-engineering-materials

GORINCHEM - We zitten midden in de industriële revolutie. 

Eerder dit jaar werd er vanuit de overheid en het bedrijfsleven aftrap gegeven aan de actieagenda rondom ‘Smart Industry’. Evenementenhal speelt met NEW Industries en Engineering Materials – twee nieuwe vakbeurzen - in op de ontwikkelingen in de industrie. Op 8, 9 en 10 december 2015 opent Evenementenhal Gorinchem haar deuren voor bedrijven uit de technische industrie die vooruit (willen) kijken.


NEW Industries

Processen moeten sneller verlopen en er dient geautomatiseerd en klantspecifiek geproduceerd te worden om de Nederlandse concurrentiepositie te waarborgen. Deze ontwikkeling vraagt om inzicht in en volledige controle over het productieproces. Tijdens NEW Industriesontmoeten innovatieve organisaties elkaar om te werken aan fabrieken van detoekomst. Innovatieve aanbieders van slimme productieoplossingen, als ESPS, Gibas, Elsto Drives & Controls en NextStep3D maken onderdeel uit van het platform.


Engineering Materials

Gelijktijdig vindt Engineering Materials plaats waar materialen en hun eigenschappen centraal staan. De Nederlandse markt ontwerpt en ontwikkelt volop innovatieve producten. Doordat technologische ontwikkelingen voortrazen, moet de materiaalkeuze aansluiten op de steeds complexere en specifiekere wensen en eisen van de klant. Eigenschappen als veiligheid, waterproof, slijtvastheid, hittebestendigheid en duurzaamheid spelen daarbij een belangrijke rol.


Uitgebreid beursprogramma

De beurzen staan in het teken van kennis en innovatie. Er is een uitgebreid programma opgetuigd rondom het thema ‘Fit for the Future’. Op het demoplein worden verschillende demonstraties gegeven. Ook is er dagelijks een uitgebreid kenniscongres waar thema’s als oppervlaktebehandeling, verantwoord aluminiumgebruik en de gunstige eigenschappen van composieten worden aangehaald. www.evenementenhal.nl/newindustries

www.evenementenhal.nl/engineeringmaterials