• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

easyFairs Netherlands B.V.

Bezoek vakbeurs Solids op 4 & 5 oktober in Rotterdam Ahoy

vrijdag, 22 september 2017

Large_bezoek_vakbeurs_solids_op_4__5_oktober_in_rotterdam_ahoy_

ROTTERDAM - Solids, in het hart van de industrie  Op 4 & 5 oktober 2017 ontmoet u specialisten in bewerking, verwerking, opslag en transport van droge bulkgoederen op hét platform in Nederland voor de complete bulksector: Solids.   


Deze zevende editie maakt deel uit van de Solids European Series, die ook succesvolle edities kent in Antwerpen, Zürich en Dortmund.

Bekijk de website van Solids


Solids en Pumps & Valves samen op één beursvloer 


Gelijktijdig met Solids vindt vakbeurs Pumps & Valves plaats. Deze beurs focust op de verwerking van vloeistoffen en gassen. De beurzen samen vormen met ruim 250 exposanten het grootste processing evenement in de Benelux. Onder andere Hethon, Busch, Vega, Suurmond, Fike Europe en GEA Nederland presenteren oplossingen voor zowel natte als droge processen.  

Bekijk de beursplattegrond


Innovations on Tour


Dit jaar wordt de succesvolle Innovations on Tour, die vorige editie voor het eerst is gehouden, herhaald. Deze innovatieroute begeleidt bezoekers langs alle relevante ontwikkelingen zoals het batchgewijs wegen en doseren van microcomponenten en snuffelpalen als perimeter-bewaking.  

Bekijk alle productinnovaties

Meet- en Analyse Hotspots


Noviteiten in de meet- en analyse instrumentatie volgen elkaar in hoog tempo op. Bezoek op Solids alle Meet- en Analyse Hotspots voor een update in dit productsegment. Bedrijven die dit o.a. aangaat zijn: Endress+Hauser, VEGA, Bronkhorst, IFM Electronic en INADCO.  

Een tipje van de sluier:  

  • De IT3 van SysTec GmbH: voor weeg- en registratietaken met bijdrukinvoer, controle voor de één- of tweetrapsdosering met tarracontrole en derivatenoptimalisatie, voor stukgoedcontrole, als weegterminal voor aantallen of als voertuigweegterminal -> lees meer 
  • De INADCO Moisturemeter II van INADCO Moisture Measurement B.V.: voor het meten van het vochtgehalte in grove stortgoederen -> lees meer


Bekijk nog meer producten in de deelnemerslijst 


Smart Badge Technologie


Het meedragen van zware brochures is verleden tijd! Bij binnenkomst op Solids, ontvangt u een zogenoemde Smart Badge. Met deze badge scant u eenvoudig exposantenstands, waarna de informatie automatisch hierop opgeslagen wordt. Na het event ontvangt u per e-mail een samenvatting van uw bezoek.  

Lees hier meer over de Smart Badge


Voor bezoekers 


Bent u werkzaam in: voeding & diervoeding, chemie, metaal, recycling & afvalverwerking, kunststof & rubber of agri en wilt u graag geïnspireerd worden door een blik in de toekomst van uw branche? Bezoek dan Solids op 4 & 5 oktober in Rotterdam Ahoy van 10:00-17:00.  Solids is gratis te bezoeken bij voorregistratie en inschrijven kan via deze link

Klik hier voor de foto's van 2015.