• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

Russell Finex NV

Trilzeefmachine voor veiligheidszeving van koffiegranulaat >>

dinsdag, 10 oktober 2017

Large_ctrilzeefmachine_voor_veiligheidszeving_van_koffiegranulaat

MECHELEN - De Russell Compact Sieve kan overmaatse deeltjes op hoge snelheid verwijderen tijdens het verwerken van koffiegranulaat. 

Om de kwaliteit en consistentie van voedingsmiddelen en drankproducten te waarborgen en te kunnen voldoen aan regelgeving inzake gewichten en maten worden eindproducten zoals poeders en granulaat gescreend op overmaatse verontreiniging. Koffie is de meest verkochte grondstof op aarde (na ruwe olie) en vanwege de constante druk van de concurrentie in de koffiemarkt is productkwaliteit van essentieel belang. Na het sproei- of vriesdrogen en de granulatie van instant koffiegranulaat worden geavanceerde trilzeefmachines gebruikt om de consistentie van de koffiekorrels te waarborgen, overmaatse verontreiniging te verwijderen en een consistente korrelgrootte voor verpakking te verkrijgen. 

In deze demonstratievideo worden gesproeidroogde korrels gecontroleerd met behulp van de Russell Compact Sieve®. Deze industriële zeef voor koffiegranulaat verwijdert alle overmaatse verontreiniging en is ideaal voor veiligheidscontrole van voedingsmiddelen en drankpoeders en -granulaten op hoge snelheid. Het overmaatse materiaal wordt verwijderd en alleen de korrels van de gewenste grootte komen door het gaas en worden verzameld voor verpakking. 

Deze serie vibrerende screeningsmachines voor koffiegranulaat en andere voedingsproducten is verkrijgbaar in verschillende maten en configuraties en zijn netjes in bestaande productielijnen in te passen waardoor aanzienlijke zeefcapaciteit wordt verkregen zonder dat veel extra ruimte nodig is. De Russell Compact Sieve® is leverbaar in een volledig roestvrijstalen ontwerp. De innovatieve Russell Compact Sieve® controlezeef is de perfecte oplossing voor voedsel- en drankverwerking en is makkelijk zonder gereedschap te verwijderen en te reinigen, en aanpasbaar aan de vereisten van de klant. 

Neem nu contact op met Russell Finex om uw eisen aangaande poeder- of granulaatcontrole te bespreken of bekijk onze serie separatie-oplossingen voor applicaties in de voedingsindustrie.