• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

Hitma Groep B.V.

VSK-beurs staat voor Hitma Instrumentatie in het teken van gebouwautomatisering

dinsdag, 28 november 2017

Large_vsk-beurs_staat_voor_hitma_instrumentatie_in_het_teken_van_gebouwautomatisering

UITHOORN - Dit jaar besteedt Hitma Instrumentatie tijdens de VSK-beurs (6 t/m 9 februari 2018) extra aandacht aan slimme techniek voor utiliteitsgebouwen. 


Bezoekers kunnen op stand 10.A041 terecht voor instrumentatielijnen die worden ingezet voor gebouwautomatisering. 

Dwyer, Produal en Lufft 

In de HVAC-gebouwautomatisering worden parameters gemeten om onder andere ventilatie, koeling en verwarming te regelen. Hitma Instrumentatie levert voor deze doeleinden producten van de merken Dwyer Instruments, Produal en Lufft. 

Optimaal binnenklimaat 

Het assortiment bestaat uit instrumenten voor klimaatregeling in ruimtes, luchtkanalen en luchtbehandelingskasten op basis van gemeten grootheden als temperatuur, relatieve en absolute luchtvochtigheid, luchtkwaliteit (CO2 en VOC) en flow. Hierbij kan gedacht worden aan sensoren, schakelaars, slimme thermostaten en ruimteregelaars. Alles om het perfecte binnenklimaat te creëren, gebruiksgemak te realiseren en energie te besparen. De sensoren van Hitma Instrumentatie kunnen worden gekoppeld aan elk type gebouwbeheerssysteem (GBS) via analoge signalen, maar ook met Modbus of BACnet voor Smart Buildings. 

Noviteit voor VSK-award 

Hitma Instrumentatie doet ook met een noviteit mee aan de VSK-award verkiezing. De inzending betreft een nieuw Lufft-weerstation dat speciaal is ontwikkeld voor gebouwautomatisering. I.v.m. een embargo kan Hitma pas vlak voor de beurs gedetailleerde informatie over dit product naar buiten brengen.  

Luchtkwaliteitsbewaking in ziekenhuizen en farma 

Naast het thema ‘gebouwautomatisering’ in kantoren en andere gebouwen vindt de bezoeker op de Hitma-stand specifieke instrumentatie voor high-end applicaties in ziekenhuizen (operatiekamers), cleanrooms en farmaceutische bedrijven voor luchtkwaliteitbeheersing, drukbewaking, monitoring en dataregistratie.