• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

PD personeel

Projectleider W

maandag, 27 april 2009

Functie : Projectleider W
Type : Vaste Baan
Contactpersoon : Daniel Vogelezang
E-mail adres : daniel.vogelezang@pdpersoneel.nl
Regio : Noord Brabant
Vakgebieden : Werktuigbouwkunde
Vestiging : Breda

Locatie / Standplaats
Regio Noord Brabant

Salaris
Natuurlijk bieden wij je een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf behoort tot de top van de Nederlandse installatiebedrijven. De wortels liggen in de 30er jaren met de aanleg van werktuigbouwkundige installaties. Inmiddels zijn ze gegroeid tot een integrale technische dienstverlener. Van engineering, uitvoering en nazorg tot en met onderhoud en technisch beheer. Als systeemintegrator bestrijkt het bedrijf de werkterreinen werktuigbouw, elektrotechniek, meet- en regeltechniek, contamination control en prefabricage. Het bedrijf opereert in de markten utiliteit, gezondheidszorg en industrie en werkt vanuit een hecht netwerk van negen regionale vestigingen (850 medewerkers) die samen als one-firm opereren. Een van de specialismen is de werktuigbouwkunde. Ze ontwerpen en realiseren installaties op het gebied van Centrale verwarming, Koeling, Airconditioning, (Industriële) luchtbehandeling, Cleanroomtechniek, Sprinklertechniek, Stoomtechniek, Sanitaire techniek, Medische gassystemen, Labmediasystemen en Zwembadtechniek. Duurzaamheid en energie-optimalisatie zijn speerpunten in de oplossingen. De belangrijkste duurzame energieconcepten die het bedrijf toepast zijn Warmte/kracht koppeling, Warmtepomptechniek, Warmteterugwinning, Koude-opslag en ijsbuffering. Naast de algemene kwaliteitscertificaten volgens ISO9001, BRL6001 en VCA**, beschikt het bedrijf over het SCIOS certificaat en de STEK-erkenning. Het bedrijf behoort tot de top van de installatiebranche met vooruitstrevende ambities. In alles bieden ze een inspirerende werkomgeving en voor projectleiders alle faciliteiten die nodig zijn om projecten goed te kunnen leiden. Als bedrijf bieden het een informele, open en collegiale sfeer.

Functieomschrijving
Een van je taken is het vaststellen van het projectteam, in overleg met de afdelingshoofden /bedrijfsleiders en vestigingsleider. Je geeft vervolgens functioneel leiding aan het projectteam. Je bent technisch, financieel en organisatorisch projectverantwoordelijk. Je bewaakt de kwaliteit, voortgang en het budget. Je zorgt voor afstemming op de klanteisen, coacht je teamleden en creëert een teamsfeer. Verder beheer je de relatie met alle betrokken partijen zowel intern als extern en behartig je de belangen van de klant en van het bedrijf.

Functie-eisen
Je hebt een relevante technische opleiding en minimaal HBO werk- en denkniveau. Je hebt aantoonbare ervaring met het managen van projecten in de installatiebranche. Je beschikt over goede leidinggevende en contactuele vaardigheden. Je bent betrouwbaar en hebt een flexibele werkhouding. Verder kom je gemaakte afspraken na en ben je klantgericht. Je wilt samen met je nieuwe collega´s onze doelen verwezenlijken en je ziet het als een uitdaging jezelf verder te ontwikkelen in boeiende projecten.

Solliciteren
U kunt uw sollicitatie per mail richten aan Daniel Vogelezang, Accountmanager PD Personeel. Mailadres: daniel.vogelezang@pdpersoneel.nl

Contactinformatie
PD personeel
De heer D. Vogelezang
Hoeksteen 18-D
4815PR Breda
Telefoon: 076-5482100
E-mail: mailto:daniel.vogelezang@pdpersoneel.nl


Dit is een vacature van PD personeel