• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

CS PLASTICS bvba

Samenwerking creëert voordelen voor de verwerkers van thermoplasten

donderdag, 16 december 2010

Large_chem-trend-cs-plastics

MAISACH – Chem-Trend, marktleidende leverancier van onderhoudsproducten voor de verwerking van kunststoffen, en CS Plastics, gespecialiseerd distributeur van complete oplossingen voor de kunststoffenindustrie, hebben een overeenkomst getekend met betrekking tot de verkoop van het Chem-Trend’s Lusin® productaanbod voor de thermoplastische industrie in Nederland. Chem-Trend en CS Plastics werken al jarenlang succesvol samen in België.

De proceshulpmiddelen helpen om de vervaardiging van plastic producten te optimaliseren, scrap te verlagen en de efficiëntie van de productie te verhogen. Het uitgebreide Lusin®-productaanbod van Chem-Trend voor de kunststofverwerkende industrie omvat ontvormingsproducten, smeermiddelen, purgeercompounds, matrijsreinigers en anti-roestmiddelen.

Uitgebreide expertise en uitstekende ondersteuning
“Dankzij haar uitstekende industriële knowhow en klantgerichtheid is CS Plastics de ideale partner voor de distributie van ons productassortiment voor de thermoplastische industrie in Nederland”, legt René Gräwe uit, European Business Director Thermoplastics bij Chem-Trend. “CS Plastics kenmerkt zich door haar uitgebreide expertise en uitstekende ondersteuning, vooral voor kleine en middelgrote ondernemingen. Wij zijn ervan overtuigd dat onze samenwerking, naast de reeds bestaande succesvolle samenwerking in België, ook in Nederland succesvol zal zijn.”

“In Chem-Trend hebben wij een sterke partner met grote deskundigheid in de ontwikkeling en productie van proceshulpmiddelen”, voegt Werner Vanderveken, Managing Director van CS Plastics, eraan toe. “De ervaringen van onze samenwerking in België onderstrepen de sterke toewijding van Chem-Trend in het helpen bij het beantwoorden van vragen van individuele klanten en het bieden van oplossingen voor specifieke productieproblemen.”

Het productassortiment
Het Lusin®-productassortiment voor de thermoplastische industrie die door CS Plastics in Nederland zal worden verkocht omvat reinigingsmiddelen voor schroeven en hotrunners, oppervlaktereinigers, ontvetters, anti-roestmiddelen, losmiddelen voor matrijzen, purgeercompounds, smeermiddelen en hoge temperatuur montagepasta’s.

Over CS Plastics
CS Plastics staat voor “Complete Solutions for Plastics” (complete oplossingen voor kunststoffen) en richt zich op toebehoren voor kunststofverwerkende klanten in de Benelux-landen, zowel op het gebied van extrusie, injectie, blazen als PET.

CS Plastics vertegenwoordigt verschillende gerenommeerde merken zoals Piovan, MB Conveyors, Gimatic, Chem-Trend, Arena, Eichholz en PSG.

Meer informatie vindt u op de website www.csplastics.be.

Chem-Trend – 50 Years of Release Innovation
Chem-Trend is een internationale marktleidende fabrikant van gespecialiseerde chemische procesproducten met de kernfocus op high-end losmiddelen voor gietvormen. Chem-Trend ontwikkelt losmiddelen voor gietvormen, die gebruikt worden voor de productie van gegoten componenten van composiet, rubber, thermoplast of polyurethaan, gietvormsmeermiddelen voor toepassingen in de spuitgietindustrie alsmede purgeercompounds en verf voor binnen- en buitenbanden. Daarnaast vervaardigt Chem-Trend gespecialiseerde aanvullende producten voor gietvormen, zoals onderhoudsproducten, reinigingsmiddelen en afdichtingspasta’s, voor individuele industrieën. Chem-Trend viert haar 50ste verjaardag in 2010.

Chem-Trend heeft wereldwijd productiebedrijven en verkoopkantoren. Door haar toegewijd verkooppersoneel en wereldwijd distributienetwerk bereikt Chem-Trend praktisch alle geografische markten met aanzienlijke vervaardigingsniveaus. De internationale klanten van Chem-Trend hebben baat bij de jarenlange ervaring van Chem-Trend-deskundigen met betrekking tot de gebruikte materialen in de verschillende productieprocessen, alsmede van haar uitgebreid servicenetwerk.

Sinds 2004 is Chem-Trend een onderdeel van Freudenberg Chemical Specialities KG, een lid van de Freudenberg Bedrijvengroep gevestigd in Weinheim, Duitsland. In Duitsland heeft Chem-Trend productiebedrijven in Norderstedt in de nabijheid van Hamburg en in Maisach in de nabijheid van München. Maisach is tevens thuisbasis voor het Europese hoofdkantoor en de internationale productontwikkeling van thermoplastische producten. Het internationale hoofdkantoor van Chem-Trend is gevestigd in Howell, Michigan, in de Verenigde Staten.

Lusin® is een handelsmerk van Chem-Trend.

© CS PLASTICS bvba