• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

Verder BV

Large_dsc_4580bew

Passie voor pompen!

Pompen zijn zeer belangrijke schakels in bedrijfsprocessen. Daarom denken en handelen we bij Verder B.V. vanuit de pompapplicaties, het proces en de specifieke klantwens. Op basis van die applicaties en behoeftes bieden we een hoogwaardig en breed assortiment pompen. We doen echter méér. Ook door technische en logistieke dienstverlening en door uitgebreide kennis van processen en applicaties onderscheiden we ons als toonaangevende en onafhankelijke pompleverancier in Nederland.

Met het voeren van de assortimentsstrategie levert Verder B.V. een compleet programma pompen en servicediensten. Door het brede aanbod kunnen vrijwel alle pompapplicaties ingevuld worden en kunt u uw behoefte aan pompen - en pompsystemen - bij één leverancier onderbrengen. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om de levering van nieuwe pompen of het incidenteel of planmatig onderhouden daarvan. Besparingen op energieverbruik, milieubelasting en de totale Life Cycle Cost zijn leidend.

Dankzij het hoge kennisniveau en meer dan 100 jaar ervaring m.b.t. pompen en processen, onderscheiden wij ons ook door het leveren van een gedegen en maatgesneden advies. In combinatie met ons brede assortiment kunnen we u merkonafhankelijk adviseren voor de optimale pompkeuze in uw proces.

Bij Verder B.V. bent u altijd verzekerd van de juiste pomp, op de juiste plaats, in uw proces.

Bedrijf Verder BV
Adres Leningradweg 5
Postcode Plaats 9723 TP Groningen
Land Nederland
Telefoonnummer + 31 (0)50 5495900
Faxnummer + 31 (0)50 5495901
E-mailadres info@verder.nl
Website www.verder.nl
LinkedIn www.linkedin.com/company/...
Twitter twitter.com/VerderBV
Facebook www.facebook.com/Verderbv
Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Afdeling Functie
Dhr. Bosman, Werner w.bosman@verder.nl + 31 (0)50 5495900 Directie Algemeen Directeur
Dhr. Hilkmann, Elmar Elmar.Hilkmann@ve... Marketing Marketeer Benelux & Denmark

Bedrijfsvideo

Artikelen