• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

Aerzen Nederland B.V.

Large_counter1_large_headimage_large_1_

We zijn één van de meest gerespecteerde marktspelers op het gebied van het verschaffen van oplossingen van klantgerichte met tweeassig roterende machines.


Ondernemen

Wereldwijd door competentie aan onze klanten oplossingen verschaffen. We zijn een globaal agerend familiebedrijf, welke rechtstreeks vertegenwoordigd is in de belangrijkste landen van de wereld. Gebaseerd op 145 jaar ervaring bieden we onze klanten specifieke oplossingen en diensten op het gebied van tweeassige roterende machines. In het kader van de voortdurende globalisering van onze ondernemingsgroep bouwen we de vertegenwoordigingen continu verder uit.

Kwaliteit

De wensen van de klant zijn onze maatstaf voor kwaliteit.

Onze technische installaties, werkprocessen en productiesystemen vormen de vereiste om de kwaliteitseisen van onze klanten te vervullen. De verantwoording voor technologisch leiderschap heeft voor ons absolute prioriteit. Daarenboven verstaan we kwaliteit als verantwoordelijkheidszin en engagement tegenover iedereen en op elk vlak van de bedrijfsgroep.


Klanten

Onze producten en diensten moeten beantwoorden aan de hoge kwaliteitseisen van onze klanten en dienen hun doel volledig te bereiken. De eis vordert van elke medewerker de bereidwilligheid om met de klant mee te werken. Alleen door de volledige tevredenheid van de klanten te bekomen en te behouden

Bekijk ons ook op YouTube.

Bedrijf Aerzen Nederland B.V.
Vestiging Nederland
Adres Fotograaf 3
Postcode Plaats 6921 RR Duiven
Land Nederland
Telefoonnummer 026 3112641
Faxnummer 026 3117369
E-mailadres info@aerzen.nl
Website www.aerzen.nl
LinkedIn www.linkedin.com/company/...
Twitter twitter.com/AerzenNL
Facebook www.facebook.com/pages/Ae...
Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Afdeling Functie
Dhr. Wiersema, Siert siert.wiersema@ae...

Bedrijfsvideo

Artikelen