• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

Van Beek bv

Large_vanbeek

Van Beek te Drunen is de specialist op het gebied van hoogwaardige roestvrijstalen schroeftransportsystemen en levert deze wereldwijd met name aan de chemische-, farmaceutische-, milieu- en voedingsmiddelenindustrie.

Kernactiviteiten van de organisatie bestaan uit het ontwerpen en fabriceren van schroeftransporteurs, schroef warmtewisselaars en bulkwagenbeladingsapparatuur. Alle bedoeld voor het verwerken van stortgoed zoals poeders, korrels, flakes, granulaten, pasta's etc etc.. Van Beek kenmerkt zich door het bieden van totaaloplossingen, hoogwaardige kwaliteit en service. Er werken circa 35 enthousiaste en gedreven medewerkers, die met een hoge mate van betrokkenheid de onderneming op een hoger niveau brengen.

Onder de merknaam °Celsius levert het gerenommeerde Van Beek Schroeftransport degelijke en efficiënte schroefwarmtewisselaars. Voor het koelen, drogen of verwarmen van producten in een continuproces zijn deze schroefwarmtewisselaar een efficiënte en betrouwbare oplossing.

De geschiedenis van Van Beek gaat terug naar 1939. Vanaf toen heeft Van Beek zich ontwikkeld tot toonaangevend marktleider in de Benelux. Ruim 50% van de afzet gaat direct of indirect naar het buitenland en moet dus wel van een absoluut superieure kwaliteit zijn om verstoringen bij de afnemers zo goed als zeker uit te sluiten.

Bedrijf Van Beek bv
Vestiging Drunen
Adres Christiaan Huygensweg 20
Postcode Plaats 5151 DN Drunen
Land Nederland
Telefoonnummer 0416-375225
Faxnummer 0416-378350
E-mailadres info@van-beek.nl
Website www.van-beek.nl
Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Afdeling Functie
Dhr. Verhoeven, Peter verhoeven@van-bee... +31 (0)416 375 225 Verkoop Verkoper
Dhr. Kneepkens, Roel kneepkens@van-bee... +31 (0)416 375 225 Verkoop Verkoper
Mevr. Meijer, Cynthia meijer@van-beek.nl Marketing Marketing

Artikelen