• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

European Machine Trading (EMT)

Large_hoofdgebouw-european-machine-trading

European Machine Trading (EMT) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van meng en opzak machines. EMT bevind zich in ’t Zand, (N-H) Nederland. E.M.T. heeft meer dan 400 machines naar tevreden klanten in meer dan 40 landen verkocht. Heel belangrijk is dat vele van deze machines speciaal aangepast zijn aan de wensen van de klant. (zodat een optimale werking gegarandeerd is.) E.M.T. heeft een verkoop en service netwerk door heel Europa. De machines worden gemaakt in de E.M.T. fabriek voor de gehele Europese en Wereldwijde markt. E.M.T. heeft zijn eigen research en ontwikkelings afdeling waar de ontwerpers nieuwe machines ontwikkelen of bestaande machines aanpassen aan de wensen van de klant. Hierbij hebben ze de hulp van een 3-D Cad systeem, dat vaak alle wensen van de klant kan verwerken. E.M.T. heeft veel reserve onderdelen op voorraad om snelle levering te kunnen garanderen.

E.M.T. is een familie bedrijf dat in bezit is van Gustaaf en Janco Zeeman. De Zeeman familie woont al meer dan 200 jaar in (Noord Holland of ’t Zand) Het familie bedrijf is begonnen in 1908 in een molen met het malen van meel. Later is daar een hele veevoeder fabriek bij opgebouwd die het voer voor koeien, schapen en paarden produceerde. Doordat N.J. Zeeman B.V. ook kunstmest verkocht is de link naar het blenden van kunstmest in 1988 gemaakt. Dus een tweede bedrijf werd opgestart waarbij E.M.T. dealer werd van Doyle kunstmest mengers. Later is daar de eigen ontwikkeling en productie bij gekomen. E.M.T. maakt ook vele verschillende opzak machines. Waaronder enkele en dubbele opzak machines om 50kg zakken te vullen met een capaciteit van 20-40 ton per uur. Om Big Bags te vullen maakt E.M.T. de Basic, de Economic, de Junior en High speed machine (30-100 FIBC p/h) De mengmachines die E.M.T. kan leveren zijn de Shamrock, Vertical, Smithbuilt, Kraus/Tyler, Weighcont en de Vollcont machines. De Weighcont is een continue menger die mengt en weegt en geproduceerd kan worden met een ongelimiteerd aantal weegbunkers. Deze menger kan een capaciteit bereiken van 20 tot 250 ton per uur. De transport banden, elevatoren, mengers en opzak machines worden in opdracht gebouwd en kunnen aangepast worden aan de wensen van de klant.

Bij E.M.T. hebben we onze eigen technici die de machines installeren aan aanpassen. Alle machines voldoen aan de CE voorwaarden (Conformité Européenne) die geëist wordt in de gehele Europese Unie en EVA landen.

Bedrijf European Machine Trading (EMT)
Adres Molenpad 10
Postcode Plaats 1756 EE 't Zand
Land Nederland
Telefoonnummer +31(0)224-591213
Faxnummer +31(0)224-591454
E-mailadres emt@e-m-t.nl
Website www.e-m-t.nl
Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Afdeling Functie
Dhr. Zeeman, Gustaaf emt@e-m-t.nl +31(0)224-591213 +31(0)224-591454 Directeur verkoop

Bedrijfsvideo

Producten

Artikelen