• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

ACO Automation Components

Large_aco-9688

ACO vochtmeetsystemen bepalen het vocht in alle soorten bulkgoederen en worden gebruikt daar waar het vochtgehalte invloed heeft op de kwaliteit, bewerking en follow-up kosten (droger, water, energie, gewicht enz.). Enkele voorbeelden van gemeten materialen: zand, kwarts, kalk, gravel, rioolslib, granen, additieven voor cement, suiker, rijst, meststoffen, voedingsmiddelen, chemische producten, gips, wasmiddelen en vele anderen.
ACO heeft zowel voor the high-end als voor de eenvoudigere applicatie een gedegen en betrouwbare oplossing. Vochtmeetsystemen zoals de DMMS en AMMS zijn zeer breed inzetbaar.
Het concept van de ACO sensoren garandeert slag- en waterbestendigheid als ook de hoogst mogelijke bedrijfszekerheid tegen vibraties en schokken. Door snel een accuraat te reageren op veranderingen in het proces, kan geld verdiend worden. Men kan dichter tegen de bovengrenzen van de vochtwaarden produceren hetgeen meestal een snelle terugverdientijd oplevert bij de fabricage van vaste producten.
Indien men verschillende recepten produceert, zoals in de beton-, meng- en voedingsmiddelenindustrie, dan kan men op 2 wijzen te werk gaan: - calibratie per recept - calibratie per benodigde grondstof en berekening naar recept De laatste methode is, in het geval van meerdere recepten, de eenvoudigste wijze.
Ten aanzien van de inbouw van de sensoren heeft ACO Automation Components zeer veel klant specifieke oplossingen. Wilt U hier meer over weten, kijkt U dan op onze website of neem contact op met één van onze contactpersonen

Bedrijf ACO Automation Components
Adres Industriestrasse 2
Postcode Plaats D-79793 Horheim
Land Nederland
Telefoonnummer +31621250751
Faxnummer
E-mailadres aco@chello.nl
Website www.acoweb.de
LinkedIn www.linkedin.com/company/...
Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Afdeling Functie
Mevr. Wolvekamp, Mirande aco@chello.nl +31621250751 Technische advisering en IBN
Dhr. Mergl, Hannes info@acoweb.de +49774691316 Management Directeur

Bedrijfsvideo

https://www.youtube.com/channel/UCkpu5uZx8YIiaPJADzwYFFQ

Merken