• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

Baumüller Benelux B.V.

Large_automatationworldwijd

Baumüller biedt als systeempartner branche- en klantenspecifieke automatiseringsoplossingen. Hierbij staat de ontwikkeling van een totaal concept in het middelpunt.

Baumüller ontwikkelt en produceert:
Elektromotoren, omvormers, besturings- en regeltechniek, netwerken in de industriële communicatie, schakelkasten en –zuilen, -bedieningspanelen, -velden
Plaatverwerking – en verkleding
Aandrijfsystemen

Met deze aandrijfcomponenten plant en produceert Baumüller complete aandrijf- en automatiseringssystemen, welke in alle branches van de machinebouw toegepast kunnen worden. Het aandrijfspectrum omvat gelijkstroom-, draaistroom-, schijfanker-, lineair en overige speciale motoren. Het aandrijfspectrum maakt de ontwikkeling van een automatiseringssysteem mogelijk dat mijn zijn complexe functies hoog dynamisch en absoluut precies werkt. In alle branches van de machinebouw worden hedendaags aandrijfoplossingen van Baumüller toegepast, zoals bijvoorbeeld druk, kunststof, textiel, verpakking en general motion.

Naast de aandrijfcomponenten beschikt Baumüller over het dienstverleningscentrum. Baumüller is uw partner tijdens de hele levenscyclus van uw machines/installaties. Vanaf de inbedrijfstelling, installatie, preventieve instandhouding tot vernieuwing en modernisering. Wij bieden een breed spectrum aan innovatieve en oplossingsgeoriënteerde dienstverlening – onafhankelijk van het fabrikaat. Onze experts staan altijd tot uw beschikking – via diagnose op afstand, internet, 24-uur-support-lijn of via onze vestigingen.

Bedrijf Baumüller Benelux B.V.
Adres Regenbeemd 6
Postcode Plaats 4825 AT Breda
Land Nederland
Telefoonnummer 076/5717111
Faxnummer 076/5871211
E-mailadres office@baumuller.nl
Website www.baumuller.nl
Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Afdeling Functie
Mevr. Dubbeld, Bettina office@baumuller.nl 076/5717111 Directie Directiesecretaresse

Merken

Artikelen