• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

PENKO Engineering b.v.

Large_building_architect_pics_001

U vindt in Penko gevestigd in Ede een zeldzame combinatie; jong en desondanks ervaren.

De belangrijkste activiteit vormt het leveren van elektronische weegapparatuur aan de procesindustrie, de machine- en apparatenbouwers voor de procesindustrie en, via wederverkopers in de meeste industrielanden.

Niet alleen produceren wij alle apparatuur zelf ook het ontwerpen, testen en, indien gewenst, monteren in besturingspanelen, gebeurt in eigen bedrijf. Een efficiënt productieproces garandeert u een snelle en betrouwbare levering. Om u van dienst te zijn wordt voortdurend in het ontwikkelen van nieuwe producten en productiemiddelen geïnvesteerd. Uw suggesties voor verbetering van de producten stellen wij op prijs.

Voor uw ondersteuning staan uitstekende wederverkopers, een verkoop buitendienst en een technisch service team gereed. Dankzij een ruime ervaring met alle mogelijke toepassingen kunt u een adequaat en goed onderbouwd advies tegemoet zien. Door onze eigen ontwikkelingsmensen bent u verzekerd van een up to date ontwerp met de juiste software in vernieuwende, betrouwbare, nauwkeurige en concurrerende instrumenten. Dat u dit alles in een bedrijf vindt, verzekert u van een blijvende ondersteuning en service.

Bedrijf PENKO Engineering b.v.
Vestiging Ede
Adres Schutterweg 35
Postcode Plaats 6718 XC Veenendaal
Land Nederland
Telefoonnummer 0318 - 525630
Faxnummer 0318 - 529715
E-mailadres info@penko.com
Website www.penko.com
Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Afdeling Functie
Dhr. van de Weerd, A. bvdweerd@penko.com 0651395767 Sales
Dhr. van der Wel, Vincent info@penko.com

Artikelen