• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

Köbo Nederland BV

Large_pand

Over Köbo
Een van 's werelds leidinggevende fabrikanten van precisie- rollenkettingen, transportkettingen en toebehoren Köhler en Bovenkamp werd opgericht in 1894. De KÖBO-groep heeft al meer dan 110 jaar ervaring op het gebied van aandrijftechniek, met als specialisatie speciale transportkettingen voor vele toepassingen. KÖBO-rollenkettingen, transportkettingen en kettingwielen, hebben hun weg gevonden naar vele applicaties en oplossingen voor onze klanten. Deze ervaring wordt continu teruggekoppeld aan de productie-afdeling, die voor de hoge normen en kwaliteit staat van al onze producten. Een team van engineers en technische experts is continu bezig om betere materialen te selecteren, toe te passsen en nieuwe methodes van productie te ontwikkelen. Daarom kunnen wij constant de kwaliteit van onze producten verbeteren en de nieuwste technieken en materialen toepassen.

Köbo Nederland BV sinds 1926

Köbo Nederland BV staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid!

Als inkoper weet u als geen ander hoe belangrijk het is een sparringspartner te hebben die uw problemen oplost en doet wat hij belooft. Een lage prijs is niet het allerbelangrijkste doel van een inkoper die zijn vak verstaat. In de huidige markt waarin Köbo Nederland al meer dan 80 jaar actief is, is er behoefte aan een stabiele betrouwbare partner die oplossingsgericht zijn werk uitvoert en kennis van zaken heeft. Köbo Nederland BV is zo'n bedrijf. Wij denken actief met u mee om problemen op te lossen. Onze inkoopkracht en flexibiliteit ondersteunen ons daarin, samen met een perfect gesorteerde voorraad (op ons vakgebied de grootste van Nederland) en uitgebreide productenrange. Wij bieden u een totaalpakket aandrijftechnische producten.
De kennis aanwezig binnen onze onderneming is van essentieel belang voor onze klanten. Hoe vaak komt het niet voor dat u bedrijven spreekt die weliswaar kettingen verkopen maar eigenlijk niet weten waar het over gaat? Wij noemen ons niet voor niets "The Chain People" ...... voor vraagstukken over precisie rollenkettingen, transportkettingen en haar toepassingen, moet u bij de specialist zijn: Köbo Nederland!

Bel, fax of mail naar Köbo Groningen, wij zijn 24 uur per dag bereikbaar 7 dagen in de week. Binnen maximaal 4 uur bezorgen wij in noodgevallen door heel Nederland voorraadproducten!


Köbo Nederland BV
Rigaweg 24 (Industrieterrein ‘Euvelgunne’)
9723 TH Groningen
Telefoon: +31 (0)50 - 5417100
Postbus 334
9700 AH Groningen
Fax: +31 (0)50 - 5410591
E-mail: verkoop@kobo.nl

Bedrijf Köbo Nederland BV
Adres Rigaweg 24
Postcode Plaats 9723 TH Groningen
Land Nederland
Telefoonnummer 050-5417100
Faxnummer 050-5410591
E-mailadres verkoop@kobo.nl
Website www.kobo.nl
Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Afdeling Functie
Dhr. Smitshoek, Martin m.smitshoek@kobo.nl Directeur