• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

MCPnl

Large_bedrijfspres

MCPnl en MCP.be ontwerpen, maken en installeren eigen produkten voor stortgoedhandling en zijn expert in big-bagvullers. bigbaglossers, zakkenstorten, schroef- en bandtransporteurs, etc.

De volgende agentschappen vullen ons leveringsprogramma aan:

BSI Containers, IBC’s en containerhandling
BSI levert containers voor vloeistoffen, droge stoffen, gassen en crèmes. Meer dan 30 jaar ervaring levert BSI voor uw de passende IBC en handelingsapparatuur voor het vullen, legen, kantelen, doseren en containermengen.

BSI Container- en vatenreiniging
BSI levert reinigingsinstallaties voor het reinigen van de binnenzijde en buitenzijde van de containers. Het programma bestaat uit eenvoudige spoelunits tot complete geautomatiseerde reinigingscellen voor het desinfecteren, spoelen en drogen van de container en de bijbehorende delen.

Parimix Mengers
Parimix levert unieke continu mengers en batch-mengers. De mengers hebben een uniek mengsysteem voor het mengen van poeders, poeders met vloeistoffen en vloeistoffen. Complete menginstallaties met diverse lossystemen, doseerunits voor poeders en doseerpompen voor vloeistoffen worden geleverd en geïnstalleerd. Ook tot het programma behoren doseersystemen voor vetten, bandstrooiers en micro doseersysteem voor poeders en tabletten

Bedrijf MCPnl
Adres Veer 56
Postcode Plaats 4543 NK Zaamslag
Land Nederland
Telefoonnummer 06-17256862/+32(0)493658817
Faxnummer
E-mailadres sales@mcpnl.com
Website www.mcpnl.com
Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Afdeling Functie
Dhr. de Putter, Mark sales@mcpnl.com 06-17256862 / +32(0)493.65.88.17 Verkoop Sales Manager

Bedrijfsvideo

Merken