• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

AQ-Rent bvAQ-Rent is hét antwoord op uw vraag naar AdeQuaat huurmaterieel voor allerhande reinigingswerkzaamheden. AQ staat niet alleen in voor AdeQuaat, maar daarmee dus ook vóór A-Quality: het beste van ons, voor u!

Onze veelzijdige en moderne verhuurvloot biedt u de keus uit:

- Compacte, middelgrote en chassisgemonteerde veegmachines,
- Kolkenzuigers,
- Hogedruk- heetwaterunits,
- (Ultra)Hogedrukunits,
- Grondzuigers,
- Drogestoffenwagens,
- Vacuümwagens,
- Gaswassers/Scrubbers,
- Hogedruktoebehoren,
- Speciaal voertuigen.

Topmerken als Koks, Rom, Woma, MTS, Bucher-Schorling en Bucher-Guyer zeggen u ongetwijfeld genoeg. Natuurlijk kunt u tijdig het benodigde materieel reserveren, maar wij helpen u ook uit de brand in urgente gevallen. Deze (snelle) service kunnen wij u verlenen dankzij ons uitgebreide verhuurprogramma, ons professionele team en onze kennis van de markt en de producten.

Onze inspanningen voor u gaan verder dan enkel het aanbieden van materieel. Vooraf adviseren wij u, desgewenst op locatie, en instrueren wij uw bedieningspersoneel. Het brengen en halen van gehuurd materieel kunnen wij op uw verzoek verzorgen. Onderdelen en accessoires hebben we op voorraad en servicemonteurs staan te allen tijde voor u klaar.
Kortom: ú wilt AdeQuaat en A-Quality reinigingsmaterieel huren, wij regelen alles... snel, goed én voordelig!
Mocht u behoefte hebben aan uitgebreide (technische) informatie of meer willen weten over de beschikbaarheid van het materieel, dan kunt u contact met ons opnemen per mail info@aq-rent.eu of telefonisch 0031-(0)72 540 6699.
AQ-Rent vormt een reactie op de toenemende vraag in de markt naar huurproducten van A-kwaliteit. Verhuurbedrijf AQ-Rent werkt nauw samen met de Koks Group en opereert dan ook vanuit de vestigingen in Alkmaar en Ridderkerk. Daardoor kan AQ-Rent profiteren van alle faciliteiten, knowhow en krachten van de handelsonderneming Koks Milieu- & Voertuigtechniek en Koks Ridderkerk en de productiemaatschappij Koks Special Products bv.

Bedrijf AQ-Rent bv
Vestiging Alkmaar
Adres Diamantweg 1
Postcode Plaats 1812 RC ALKMAAR
Land Nederland
Telefoonnummer +31725406699
Faxnummer +31725405540
E-mailadres info@aq-rent.eu
Website www.aq-rent.eu
Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Afdeling Functie
Dhr. De Groot, Jaap j.degroot@aq-rent.eu +316-11351217