• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

Technotrans BV, Institute for Technology TransferTechniek is boeiend en altijd in beweging. Toch worden goed opgeleide technici steeds schaarser waardoor de werkdruk in industriele bedrijven toeneemt. Daarnaast krijgt de technicus steeds vaker te maken met veranderende wet- en regelgeving en andere aspecten waarvoor deze in beginsel niet is opgeleid. Door gebrek aan kennis kost dat handenvol tijd en neemt de productiviteit af.

Technotrans, Institute for Technology Transfer is al sinds 1992 hét kennisinstituut voor de technicus van Lbo+ tot Academisch niveau. De invulling van de kennisbehoefte van technici is ons vak. Opleiden doen we zowel extern als bedrijfsintern. Maar een cursus is geen doel maar een middel. Een cursus of training van Technotrans biedt tal van aanknopingspunten voor competentieverbetering of naast het oppoetsen van vakkennis, gelijktijdig de introductie van een nieuwe werkmethodiek, het oplossen van concrete praktijkproblemen, of het verbeteren van interne processen en individuele prestaties.

Ons cursusprogramma is breed en hoofdzakelijk gericht op technici werkzaam in of ten behoeve van: de (petro)chemie, voeding, de metaal, energiesector, afvalverwerking. Het cursusprogramma richt zich voornamelijk op onderwerpen als: stortgoedtechniek; procestechniek; apparaten en engineering; veiligheid op de werkplek en milieu; (nieuwe) wet- en regelgeving. Daarnaast specifieke vaardigheden zoals: Begroten, Planning, Project Management, Communicatie en Inkoop. Technotrans beschikt over een groot netwerk aan docenten en deskundigen afkomstig uit de praktijk en met een brede ervaring in uiteenlopende ondernemingen.

Bedrijf Technotrans BV, Institute for Technology Transfer
Adres Westhavenkade 60
Postcode Plaats 3131 AG Vlaardingen
Land Nederland
Telefoonnummer +31 (0)10-2341082
Faxnummer +31 (0)10-2341172
E-mailadres info@technotrans.nl
Website www.technotrans.nl
Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Afdeling Functie
Dhr. van der Kolk, F.J. kolk@technotrans.nl 010-2341082 Directeur

Merken

Artikelen