• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

CitroenAir BV

Large_kazemat_15_2jpg

Alstublieft, een paar duizend toiletaccessoires.

CitroenAir biedt keuze in sanitaire accessoires.

Bent u op zoek naar toiletaccessoires? Dan is het goed dat u met CitroenAir kennismaakt. Als groothandel leveren we een paar duizend producten. Van zeepdispensers en afvalbakken tot haardrogers en luchtverfrissers. Zoekt u bijvoorbeeld een toiletborstel die bij het interieur van de sanitaire ruimte past, dan hebt u de keuze uit tientallen modellen. Het typeert onze meerwaarde voor u. We bieden opvallend veel keuze uit een productrange die varieert van duurzame basismodellen tot de exclusieve topdesigns. En dat is niet zomaar.

Van exclusief topdesign tot vandalismebestendige oplossing.

Het verblijf in een sanitaire ruimte mag dan van korte duur zijn, het geeft wel een indruk van gastvrijheid. U wilt uw gasten onthalen in een ruimte die hun verwachtingen overtreft. Inspirerend zijn in dat opzicht de exclusieve designaccessoires die wij op de markt brengen. Met deze accessoires geeft u elke sanitaire ruimte bijzondere allure. Want waarom zou uw visie op interieurdesign en gastvrijheid ophouden achter de deur naar het toilet? Sommige toiletbezoekers vereisen accessoires die niet alleen mooi zijn, maar ook solide. (Lees: vandalismebestendig.) Ook dan bieden wij veel keuze. Sterk, duurzaam, gebruiksvriendelijk, eigentijds, design, innovatief, hoogwaardig: welke accessoires u ook zoekt, u vindt ze bij CitroenAir.

Aanvullende services.

CitroenAir ondersteunt u met

Advies. Op basis van uw wensen en/of specificaties doen we graag een voorstel voor de sanitaire accessoires. Uit ons uitgebreide assortiment selecteren we de best passende producten. Montage. Mocht u daar behoefte aan hebben, dan verzorgen wij de montage van de sanitaire accessoires. Service. Bij storingen binnen en buiten de garantieperiode verzorgen wij de reparatie. Afhankelijk van de situatie doen we dat bij u of bij ons op locatie. Levering van supplies. Als gebruiker van onze sanitaire accessoires bent u altijd vrij in uw keuze voor een leverancier van supplies. Al onze producten zijn universeel navulbaar. Uiteraard leveren wij graag de betreffende supplies.

Online producten bekijken en bestellen

Wilt u zich alvast oriënteren op de mogelijkheden? Wilt u ideeën opdoen, merken vergelijken en producten bekijken? Welkom op onze website, www.citroenair.nl. U vindt hier uitgebreide productinformatie, inclusief afbeeldingen en specificaties. En als u toch online bent, kunt u meteen een offerte aanvragen of sanitaire accessoires/supplies bestellen.

Bedrijf CitroenAir BV
Vestiging Hoofdvestiging
Adres Kazemat 15
Postcode Plaats 3905 NR Veenendaal
Land Nederland
Telefoonnummer 0318-592930
Faxnummer 0318-592943
E-mailadres info@citroenair.nl
Website www.citroenair.nl
Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Afdeling Functie
Dhr. de Geus, B bram.degeus@citro... 0318-592930 Klantenservice Manager