• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

GEA Westfalia Separator Nederland B.V.

Large_foto_pand_westfalia_oktober_2008_nw_logo

GEA Westfalia Separator Nederland B.V., gevestigd in Cuijk, ontwikkelt al sinds 1987 mechanische separatie-oplossingen voor de Nederlandse procesindustrie. We leveren niet alleen machines, maar ook advies, originele reserveonderdelen en service. Op operationeel en tactisch niveau denken we met onze klanten mee over technische specificaties, service levels en kosten-batenanalyses. Maar ook op strategisch niveau gaan we graag de samenwerking aan: samen kosten reduceren, samen processen verbeteren, samen de productiviteit verhogen.

Dochter van GEA Westfalia Separator GmbH
Als u kiest voor GEA Westfalia Separator, dan doet u niet alleen zaken met de markleider in Nederland, maar ook met een organisatie die wereldwijd leidend is in centrifugale separatietechnologie. GEA Westfalia Separator Nederland is namelijk een dochteronderneming van het Duitse GEA Westfalia Separator GmbH, een innovatieve organisatie met ruim 115 jaar ervaring, die actief is in meer dan zestig landen.

Onderdeel van de GEA Group
Ons moederbedrijf maakt op haar beurt weer deel uit van de internationale, beursgenoteerde GEA Group. Met ruim 20.000 medewerkers en een omzet van meer dan 5 miljard euro is deze groep een van ’s werelds grootste leveranciers van procestechnologie. Via GEA Westfalia Separator Nederland hebt u dus toegang tot een wereldwijd opererend netwerk van technologiebedrijven. Wel zo prettig als u zelf ook internationaal actief bent, of de ambitie hebt om dat te worden.

Bedrijf GEA Westfalia Separator Nederland B.V.
Adres Hoogveld 16
Postcode Plaats 5431 NW Cuijk
Land Nederland
Telefoonnummer 0485-319300
Faxnummer 0485-319301
E-mailadres wsnetherlands.info@geagro...
Website www.westfalia-separator.nl
Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Afdeling Functie
Mevr. Van den Bergh, S. saskia.van.den.be... 0485-319321 Management Assistant
Dhr. Winkel, C.G. wsnetherlands.inf... Managing Director

Merken

Artikelen