• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

Barge Company Amsterdam B.V.

Large_bca-kaart

Barge Company Amsterdam (BCA) is in 2003 opgericht en gespecialiseerd in containervervoer op het rivierennetwerk van de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. Het is een van de snelst groeiende barge operators van Nederland. De goederenstroom bestaat hoofdzakelijk uit containers, maar BCA vervoert ook stukgoed, bulk- en projectlading.

Het logistieke knooppunt van de trajecten ligt in de thuisbasis Amsterdam, waar water, spoor en weg samenkomen. De container- en roll on/roll off-terminal in de Amerikahaven van zusterbedrijf United Stevedores Amsterdam (USA) vormt de ideale hub. Een extra pluspunt is de nabijheid van Schiphol, de grootste luchthaven van Nederland.

In samenwerking met haar zusterbedrijven biedt BCA een scala aan logistieke diensten aan, zoals inklaren, het opmaken van douanedocumenten en het leggen van contacten met rederijen en terminals. Verder kunnen op het depot containers worden opgeslagen of gerepareerd.

Er zijn regelmatige afvaarten naar verschillende nationale en internationale bestemmingen. BCA doet vrijwel alle ARA-zeehavens en binnenvaartterminals aan. De logistieke aansturing vindt plaats vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam. BCA staat voor snelle en efficiënte dienstverlening. Een betrouwbare partner voor intermodaal containervervoer. De klanten van BCA zijn rederijen, verladers en andere logistieke ondernemingen.

Voor afvaarten, schema en bestemmingen zie Services.

Barge Company Amsterdam is een 100% dochteronderneming van de Ter Haak Group.

Bedrijf Barge Company Amsterdam B.V.
Vestiging Amsterdam
Adres Ruijgoordweg 80
Postcode Plaats 1047 HM Amsterdam
Land Nederland
Telefoonnummer 020 611 6688
Faxnummer 020 211 885
E-mailadres bca@bcamsterdam.com
Website www.terhaakgroup.com
Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Afdeling Functie
Dhr. Nollen, M.A.F. bca@bcamsterdam.com 020 611 6688 Manager Barge Operations

Producten

Merken