• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

PD personeelGroei door gedrevenheid
PD personeel opende haar deuren in 2003 en maakt sindsdien een snelle groei door. Pierre de Rooij en Dennis Goudsblom hadden zelf al een flinke staat van dienst in de detacheringsbranche toen zij PD personeel oprichtten. Op dit moment zijn er vijf kantoren, ieder met sterke banden in de eigen regio. Onze groei hebben we vooral te danken aan de instelling die al onze medewerkers delen: open, enthousiast en gedreven.

Persoonlijke benadering
Het is onze ambitie om de beste bemiddelaar van technisch personeel te worden. PD personeel kiest daarom voor een individuele en vakgerichte benadering. Als we een interessant CV krijgen, gaan we altijd een persoonlijk gesprek aan. Zo zijn we nog beter in staat om de beste match te maken tussen kandidaten en opdrachtgevers. Ook daarna blijven we klaarstaan met praktische tips en maatwerk oplossingen.

De specialisten die via PD personeel aan het werk zijn voelen zich bij ons thuis doordat we goed luisteren en regelmatig even bijpraten. Hetzelfde geldt voor onze opdrachtgevers. Zo bouwen we een band op. We laten ons nooit in de weg zitten door formaliteiten of procedures, want detacheren is een kunst waarin mensen altijd centraal staan.

PD professionals en PD techflex PD personeel heeft voor het detacheren van personeel in het office segment PD professionals www.pdprofessionals.nl opgericht. Voor het uitzenden van personeel in de techniek kijkt u dan op de website van PD techflex: www.pdtechflex.nl.

Bedrijf PD personeel
Vestiging Alkmaar
Adres Ampèrestraat 5
Postcode Plaats 1817 DE Alkmaar
Land Nederland
Telefoonnummer 072 527 90 60
Faxnummer 072 527 90 61
E-mailadres alkmaar@pdpersoneel.nl
Website www.pdpersoneel.nl
Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Afdeling Functie
Mevr. van der Burg, Mariska mariska.van.der.b...

Bedrijfsvideo

Merken

Artikelen