• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

Container Company Amsterdam B.V.

Large_2605_400

Sinds 1978 houdt CCA zich bezig met de verkoop, verhuur en leasing van nieuwe en gebruikte containers. De containers zijn onder andere geschikt voor opslag, transport en accommodatie. Vrijwel elk type is uit voorraad leverbaar: zee- en opslagcontainers, koel- en cabincontainers, milieu- en offshorecontainers. Bovendien produceert de eigen fabriek in Roemenië (Container Factory Iasi) nieuwe containers. Onder de merknamen HUURBOX® en KOELBOX® verhuurt CCA verschillende typen containers en reefers (koelcontainers). Onze manier van werken wordt gekarakteriseerd door een continu streven naar vernieuwing en het leveren van de beste service.

CCA is als containerleverancier uitgegroeid tot een van de Europese markleiders. CCA zorgt voor wereldwijd transport van zowel volle als lege containers en heeft voorraadhoudende depots in Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen. Tot de klanten behoren onder andere rederijen, verladers, expediteurs, transporteurs, aannemers, bouwbedrijven, verhuisbedrijven, installateurs, gemeenten, defensie, hulporganisaties, handelaren, verhuurbedrijven, particulieren.

Op de terminal van zusteronderneming United Stevedores Amsterdam (USA) in de Amerikahaven van Amsterdam beschikt CCA over een officieel containerdepot. Centraal gelegen en met directe aansluitingen op spoor- en snelwegen, binnenvaart en de internationale scheepvaart. Inspecties en reparaties vinden plaats volgens de laatste internationale IICL standaard. Rapportage vindt plaats middels EDI berichtgeving. CCA beschikt in Amsterdam over twee depots. Onderhoud en reparatie vinden plaats in modern geoutilleerde workshops en verfcabines, of worden door onze mobiele serviceunits op locatie uitgevoerd. Alle technische medewerkers zijn gekwalificeerd en staan garant voor een deskundige service en kwaliteitscontrole.

Er wordt voortdurend gewerkt aan innovatieve oplossingen en de best mogelijke service. Alle werkzaamheden zijn nauwkeurig beschreven en vastgelegd. Als eerste in zijn branche heeft CCA het ISO 9001 certificaat verkregen voor haar scope, aangevuld met het VCA* certificaat. CCA is op het gebied van koeltechniek STEK-erkend.

Container Company Amsterdam is een 100% dochteronderneming van de Ter Haak Group.

Bedrijf Container Company Amsterdam B.V.
Adres Ruijgoordweg 80
Postcode Plaats 1047 HM Amsterdam
Land Nederland
Telefoonnummer 020 611 6688
Faxnummer 020 2011 881
E-mailadres cca.info@cca.nl
Website www.terhaakgroup.com
Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Afdeling Functie
Dhr. Ter Haak, F. fterhaak@cca.nl 020 611 6688 General Manager Operations
Dhr. van den Berg, M. mvandenberg@cca.nl 020 611 6688 General Manager Sales

Producten

Merken