• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

Noxon Stainless B.V.

Large_img_0511

Noxon Stainless B.V. is een van de grootste Nederlandse voorraadhouders, op het gebied van roestvast stalen buizen en fittingen, afsluiters, staven en profielen. Noxon opereert zowel nationaal als internationaal. Het hoofdmagazijn staat in Helmond. Daarnaast beschikt Noxon over twee verkoopkantoren met grijpvoorraad in Hoogvliet en Doetinchem, en een verkoopkantoor in Soest.

Het brede pakket dat Noxon Stainless B.V. op voorraad heeft, maakt het mogelijk om alle combinaties op het gebied van roestvast staal naar behoefte samen te stellen. Noxon Stainless B.V. beschikt over een eigen voorraad van circa 2300 ton. Het overgrote deel van de producten kan in Nederland dan ook de volgende dag geleverd worden. Als onafhankelijke leverancier kan, in combinatie met de eigen zaagvoorzieningen, een unieke service worden aangeboden voor zowel “Just in Time”-bestellingen, als grotere projecten. Dit is mogelijk door extra voorraad en productiefaciliteiten in Europa.

Industriële roestvast staal afnemers zoals de scheepsbouw-, de papier-, de voedingsmiddelen-, de (petro-)chemische industrie, constructeurs, installateurs, apparatenbouwers en machinefabrikanten brengen al meerdere jaren hun roestvast staal behoefte onder bij Noxon Stainless B.V.

Noxon Stainless B.V. heeft leveringsbetrouwbaarheid, snelle levering uit voorraad, kwaliteit, een reële prijs en een goede service hoog in het vaandel staan.

Noxon Stainless B.V. opereert volgens het Quality Assurance handboek dat gebaseerd is op NEN-EN-ISO 9001:2008. Dit om tegemoet te komen aan de kwaliteitseisen van de markt.

Bedrijf Noxon Stainless B.V.
Adres Vossenbeemd 51
Postcode Plaats 5705 CL Helmond
Land Nederland
Telefoonnummer 0492-582111
Faxnummer 0492-538970
E-mailadres info@noxon.nl
Website www.noxon.nl
Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Afdeling Functie
Dhr. Hammecher, Ruud marketing@noxon.nl 0492-582111 marketing marketing manager

Merken