• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

Terlet BV

Large_img_1341_bijgesneden_web

Terlet is uw specialist in het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige componenten voor de bereiding en het verpakken van levensmiddelen. Met bijna 100 jaar ervaring is Terlet een betrouwbare en deskundige partner in de voedingsmiddelen, chemische en farmaceutische industrie.

Productcategorieën: procestanks en -ketels; schrapende warmtewisselaars (Terlotherm); afvulmachines (Van Meurs); coiltanks (Maxxitherm); vacuum begassingssystemen en complete lijnen.

Buiten het leveren van nieuwe machines is onze After Sales afdeling uiterst vakbekwaam in alle onderhoudsactiviteiten. De meeste onderdelen zijn op voorraad in ons eigen magazijn, zodat we snel en effectief kunnen reageren als dit nodig is. Onze servicecontracten maken preventief en professioneel onderhoud mogelijk.

Sinds mei 2012 heeft Terlet een eigen Technologiecentrum (TTC). Het TTC werd opgezet om in te kunnen spelen op de eisen die tegenwoordig gesteld worden aan de hygiëne en veiligheid van levensmiddelen en voedselverwerking in het algemeen. Middelen zoals stoom en glycol zijn op een zodanige schaal beschikbaar dat niet alleen proeven op schaal kunnen worden uitgevoerd, maar dat de apparatuuropstellingen ook producten kunnen fabriceren op een levensechte schaal.

Bedrijf Terlet BV
Vestiging Zutphen
Adres Oostzeestraat 6
Postcode Plaats 7202 CM Zutphen
Land Nederland
Telefoonnummer +31 575 593100
Faxnummer +31 575 593111
E-mailadres info@terlet.com
Website www.terlet.com
LinkedIn www.linkedin.com/company/...
Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Afdeling Functie
Dhr. Wiessenberg, J. info@terlet.com 00-31-575 593100 Verkoop algemeen directeur
Mevr. Pendjol, L.A. pendjol@terlet.com 00-31-575 593100 Verkoop marketing & sales support

Bedrijfsvideo

https://youtu.be/EhCL7zPodY0

Merken