• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

Trameser B.V.

Large_foto_pand_front

Trameser

Performance by knowledge
Trameser BV is een snel groeiende onderneming, ontstaan in Nederland in 2005. Trameser BV is opgericht en wordt vormgegeven door een aantal senior engineers, IT specialisten, bedrijfskundigen, werktuigbouwkundigen en projectmanagers.

De naam Trameser is een samenstelling van de begrippen Trade (in- en verkoop), Mediation (advisering, maatwerk, ontwerp, regievoering, consultancy, opleidingen ) en Services (onderhoud en aftersales). De missie van Trameser luidt als volgt:

Trameser profileert zich als de belangrijkste speler op de Europese markt binnen de industrie, (petro)chemische industrie en energie productiebedrijven, met een positie als vraagbaak over en leverancier van technische producten en diensten.

Dit wordt bereikt door:

1.Management en medewerkers met meerjarige kennis, kunde en ervaring ten aanzien van de te voeren producten, diensten en doelmarkten.
2.Doordat Trameser weet welke leverancier waar goed in is, beschikt zij over de mogelijkheid om een combinatieaanbieding te maken van meerdere producten met meerdere leveranciers, waardoor een optimale prijs/kwaliteitverhouding kan worden gewaarborgd.
3.Het op voorraad houden van een groot deel van het assortiment, waardoor binnen 24 uur geleverd kan worden.

Daarnaast heeft Trameser een aparte afdeling voor speciale maakdelen zoals: ketelophangingen, speciale traversen, apparatenbouw, beugels en ondersteuningen. Maar ook alle projecten rondom roestvast staal (RVS), zoals trappen, kunstwerken en reclame zijn bij Trameser in goede handen.

Bedrijf Trameser B.V.
Adres Ambachtstraat 14
Postcode Plaats 7609 RA Almelo
Land Nederland
Telefoonnummer +31 546 545010
Faxnummer +31 546 545011
E-mailadres info@trameser.com
Website www.trameser.com
Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Afdeling Functie
Dhr. Dekker, J.H. info@trameser.com

Merken