• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

Troax BV

Large_20080512_0669

Troax, ’s werelds grootste producent van industriële gaaswanden en plaatwanden, is vertegenwoordigd in vrijwel alle Europese landen en richt zich al jaren op veiligheid en beveiliging op de werkvloer. Het leveringsprogramma omvat een aantal modulaire systemen bestaande uit geprefabriceerde wandelementen en deuren in gaas- en plaatuitvoering voor diverse industriële toepassingen als scheidingswanden voor magazijnen, achterwanden en legborden voor palletstellingen en gebiedsafscherming rond machines.

Met de CAELUM industriële separatiewanden heeft u de mogelijkheid in uw magazijn afgesloten opslagruimtes te creëren zonder dat u overzicht verliest. Een compleet systeem met diverse deuroplossingen waarmee een beveiligde goederenopslag is gegarandeerd.

Met de MUSCA doorvalbeveiliging voor palletstellingen kan elk risico op het vallen van goederen of het verschuiven van pallets uit hoge posities worden voorkomen. Een systeem dat van vitaal belang is voor een verantwoorde en veilige opslag. Ook gaaslegborden voor palletstellingen zijn leverbaar.

Onze hoogwaardige en innovatieve machineafschermsystemen zijn onder andere geschikt voor de beveiliging van logistieke systemen, geautomatiseerde installaties en robots. De panelen zijn wat betreft uitvoering, hoogte en zwaarte volledig af te stemmen op uw situatie. De montagesystemen Rapidfix en het nieuwste Smartfix bieden bovendien de mogelijkheid te kiezen voor een zeer snel te monteren vaste opstelling of een voor onderhoud wegneembare afscherming. Beide systemen voldoen geheel aan de nieuwe Machinerichtlijn EN 2006/42/EC. Op de voorgemonteerde deuren kan de gepatenteerde Safelock worden gebruikt, waarmee altijd aan de richtlijnen kan worden voldaan.
Troax kan adviseren bij het bepalen van het systeem en de opstelling en kan dit zeer snel visueel maken in een 2D- en 3D tekening.

Bedrijf Troax BV
Vestiging Verkoopkantoor
Adres Heereweg 331
Postcode Plaats 2161 BL Lisse
Land Nederland
Telefoonnummer 0252 370154
Faxnummer 0252 370184
E-mailadres info@troax.nl
Website www.troax.com
Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Afdeling Functie
Dhr. Kuperus, Sellie info@troax.nl

Merken