• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

The Grab Specialist B.V. (TGS)

Large_dsc04779

The Grab Specialist BV ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt grijpers voor de overslag, bagger, en recycling industrie. De hoofddoelstelling van The Grab Specialist is ervoor te zorgen dat de grijper een toegevoegde waarde heeft voor uw bedrijf. The Grab Specialist heeft ruim 50 jaar ervaring op het gebied van grijpers, dit vertaalt zich in een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en lage onderhoudskosten. Bij het ontwerp van uw grijper wordt al meteen rekening gehouden met het maximaliseren van de productiviteit van uw machine. Tevens wordt gekeken naar de onderhoudsvriendelijkheid en transport mogelijkheden van de grijper.
Wij hechten veel waarde aan service, zowel in de “after-sales” als in de snelle wereldwijde levering van reserve onderdelen. Wij zijn volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de markt. Wellicht ten overvloede te vermelden worden alle grijpers gebouwd conform CE norm en uiteraard onder ISO-9001:2008. Wij hebben een constant wisselende voorraad van nieuwe en gebruikte grijpers, welke voor zowel verhuur als verkoop beschikbaar zijn. Onafhankelijke inspectie van fabriek en producten, door een door de klant aangewezen controle-instantie is mogelijk. Zowel voor, tijdens als bij afronding van de door de klant aangekochte producten.
Uitvoeringen Mechanische grijpers: 1-draads, uitgevoerd met: - ‘Touch Down’ (automatisch) - ‘Hand Tripped’ (handbediend) - ‘Remote Control’ (met afstandbediening)
- 2-draads: 1 kabel voor openen & 1 kabel voor het sluiten van de grijper
- 4-draads: 2 kabels voor openen & 2 kabels voor het sluiten van de grijper
Hydraulische grijpers: Uigevoerd met 1, 2 of meerdere cilinders
Electro-hydraulische grijpers: Voorzien van motor
Types: - Overslaggrijpers - Poliepgrijpers - Stenentangen - Diepwandgrijpers - Grond/ Baggergrijpers - Blokkenklemmen - Trim Grijpers - Rondneusgrijpers - Vlakgravers - Sloop/ Sorteergrijpers - Lepel/ Graaf bakken - Grapples - Specials

Bedrijf The Grab Specialist B.V. (TGS)
Adres Draaibrugweg 1
Postcode Plaats 1332 AA Almere
Land Nederland
Telefoonnummer +31-36 532 88 22
Faxnummer +31-36 549 99 22
E-mailadres info@tgs-grabs.nl
Website www.tgs-grabs.nl
Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Afdeling Functie
Dhr. Bleyenberg, Emiel info@tgs-grabs.nl +31-653 210 130 Directeur

Producten

Merken