• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

Brooks Instrument BVBrooks Instrument - Precision control, Transforming performance
Brooks Instrument is een bedrijf met hooggekwalificeerde specialisten dat streeft naar het leveren van de beste oplossing voor zijn klanten op het gebied van flow, pressure en vacuum.
Brooks heeft aantoonbare ruime ervaring met o.a. de eerste PTI (pressure transient insensitive) mass flow controller, de eerste mini Coriolis mass flow controller (Quantim ), de eerste waterdichte en explosiebestendige thermal mass flow controller (Mf Series), de eerste thermal mass flow controller met Foundation Fieldbus (SLA Series) en de eerste variable area meter met Foundation Fieldbus (MT3809 & MT3750).
Sinds de oprichting in 1946, hebben de Brooks producten bijgedragen aan de groei van vele industrieën op het gebied van biopharmaceuticals, olie en gas, fuel cell onderzoek, chemie, medische instrumenten, analytische instrumentatie, semiconductor en meer.
Wereldwijd vertrouwen klanten van Brooks op een netwerk van zeer ervaren lokale vertegenwoordigingen voor specifieke of niet veel voorkomende applicaties.
Product Portfolio Het portfolio van Brooks bestaat uit glazen en metalen buis flowmeters (Rotameters), Thermal Mass Flow Controllers en Meters, Coriolis Mass Flow Controllers en Meters, Vaporizers, Drukregelaars, Vacuum Capacitance Manometers en een verscheidenheid aan toebehoren.
Brooks Instrument is de wereldwijde marktleider en heeft een groot aantal klanten in de procesindustrie, onderzoekcentra en laboratoria. Het bedrijf heeft productiefaciliteiten, verkoop- en servicekantoren in Amerika, Europa en Azië. Het hoofdkantoor is gevestigd in Pennsylvania, USA.
Europees Hoofdkantoor & Service centrum: Ons Europese hoofdkantoor bevindt zich in Veenendaal – Nederland. Om in de specifieke behoeften van onze klanten te voorzien, werken we nauw met hen samen om innovatieve oplossingen te ontwikkelen en aan te bieden.
Brooks Instrument heeft een wereldwijd service netwerk dat wordt vertegenwoordigd door agenten en distributeurs.
Voor meer informatie over flow solutions, producten of verkoopkanalen kunt u terecht op onze website www.brooksinstrument.com

Bedrijf Brooks Instrument BV
Adres Einsteinstraat 53
Postcode Plaats 3902 HN Veenendaal
Land Nederland
Telefoonnummer 0318-549 300
Faxnummer
E-mailadres brookseu@BrooksInstrument...
Website www.BrooksInstrument.com
Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Afdeling Functie
Mevr. Broekman, M. monique.broekman@... 0318-549 264 Marketing Communication Marketing Communication Officer
Dhr. Raterink, Huub Huub.Raterink@Bro... 0318-549 278 Sales Regional Sales Manager Benelux

Bedrijfsvideo

https://www.youtube.com/watch?v=zB4DZg4ohSA&t=24s

Producten

Merken

Artikelen