• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

PackAid B.V.

Large_packaid

PackAid BV is een jong bedrijf waarvan directie en medewerkers uitgebreide ervaring hebben in zakkensluitmachines, dozenopzet en -sluitmachines, intern transport, logistieke automatisering en verpakkingsmachines. Naast een uitgebreid gamma producten voor de verpakkingsindustrie biedt PackAid ook technologie aan die zich met veel succes al bewezen heeft in andere bedrijfstakken.

Visie en missie

Visie

PackAid B.V. ziet de primaire sector in de verpakkingsindustrie en haar afzetmarkt snel veranderen en ziet nieuwe marketingsegmenten ingevoerd worden. Hierin ziet zij ruimte voor onafhankelijke deskundigheid op het gebied van de implementatie van creatief bedachte logistieke systemen en dedicated verpakkingsmachines. Daarnaast biedt PackAid producten aan om de organisaties die PackAid als klant heeft te ondersteunen bij het verbeteren van haar concurrentie positie en om zo hun winstgevendheid te vergroten. Vandaar ook de toevoeging competitive in het logo van PackAid

Missie

PackAid B.V. voegt commerciële waarde toe aan marktgericht denken en handelen van ondernemingen in de verpakkingsindustrie en daarbuiten en wil zijn afnemers in staat stellen hun concurrentiepositie vast te houden en te verbeteren. PackAid B.V. doet dit op integere wijze met respect voor de opdrachtgever en haar onderneming en met de inzet van de expertise die het bedrijf en haar medewerkers in de afgelopen 25 jaar hebben opgebouwd.
De geregistreerde merknaam PackAid ® is afgeleid van de Engelse termen Pack, Packaging en Aid, waarin de doelstelling van PackAid B.V. besloten ligt.
PackAid B.V. wil hulp bieden aan de verpakkingsindustrie door het leveren van hoogwaardige verpakkingsmachines en het leveren van een pakket hulpmiddelen waardoor de afnemers van PackAid B.V. efficiënter en kostprijsverlagend (competitive) kunnen werken.

PackAid ® is een geregistreerd handelsmerk, evenals het merk E-novAid® wat door PackAid BV wordt gebruikt voor haar energie besparende producten.

Bedrijf PackAid B.V.
Adres Postbus 1578
Postcode Plaats 8001 BN Zwolle
Land Nederland
Telefoonnummer 038 3861340
Faxnummer 038 3861349
E-mailadres info@packaid.nl
Website www.packaid.nl
Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Afdeling Functie
Dhr. Adema, Gerard gerardadema@packa... 038 3861340 Verkoop Directeur / Eigenaar