• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

FARO Benelux B.V.

Large_anzeige_nl_100x34

OVER FARO
FARO ontwikkelt en verkoopt wereldwijd 3D-meetsystemen en software. Dankzij de draagbare coördinatenmeetapparatuur van FARO, in combinatie met de specifieke softwareoplossingen, zijn uiterst precieze 3D-metingen en 3D-vergelijkingen van onderdelen en complexe systemen mogelijk binnen productie- en kwaliteitsborgingsprocessen. De meetsystemen van FARO worden gebruikt wanneer de meest accurate metingen vereist zijn. Ze worden gebruikt om onderdelen en assemblages te inspecteren, voor productieplanning en inventarisdocumentatie, alsook voor het onderzoek en de reconstructie van plaatsen waar ongelukken of misdaden plaatsvonden. Ze worden ook gebruikt voor het digitaal scannen van historische sites.

PRODUCTEN
Het productgamma omvat producten als de meetarmen FaroArm® Quantum, Platinum, Fusion, Laser ScanArm, FARO® Gage, Gage-PLUS, PowerGAGE, de FARO® Laser Scanner Photon, de FARO® Laser Trackers ION, de TrackArm en de meet- en rapportagesoftware op CAD-basis, CAM2® Measure en CAM2® Q.

KLANTEN
Wereldwijd vertrouwen toonaangevende bedrijven op FARO-meetsystemen. Ze worden gebruikt in de productie- en kwaliteitscontrole-processen van bijvoorbeeld Airbus, Audi, Boeing, BMW, Ford, Goodyear Dunlop, Hewlett Packard, MAN, Miele, Porsche, Siemens en Volkswagen.

CERTIFICERING
FARO is gecertificeerd volgens ISO 9001:2000 en geaccrediteerd volgens ISO/IEC 17025:2005. FARO’s SIC (Standard Industry Code) is 3829.

LEES MEER:
FARO MEETSYSTEMEN: Onze 3D-meetsystemen maken het meten van complexe objecten eenvoudig. Meer informatie over onze producten:
www.faro.com/products

GRATIS DEMONSTRATIE! Wij meten uw onderdelen op uw locatie en laten zien hoe u eenvoudiger en nauwkeuriger kunt meten.
www.faro.com/nl/demo

Bedrijf FARO Benelux B.V.
Vestiging dochter
Adres Flight Forum 3502
Postcode Plaats 5657 DW Eindhoven
Land Nederland
Telefoonnummer 040 234 2310
Faxnummer 040 234 0403
E-mailadres benelux@faroeurope.com
Website www.faro.com
LinkedIn www.linkedin.com/companie...
Twitter twitter.com/faroeurope
Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Afdeling Functie
Mevr. Bele, Marjolein benelux@faroeurop... 040 234 2310 Marketing & Office Administrator

Merken

Artikelen