• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

Surface

Large_surface_logo

Eindelijk een Nederlandse vakbeurs voor oppervlaktetechniek!

VOM, Vereniging voor Oppervlaktetechnieken van Materialen, introduceert Surface 2010, dé vakbeurs voor oppervlaktetechniek. Oppervlaktebehandeling speelt een cruciale rol in de gehele voortbrengingsketen. Praktisch alle materialen hebben een oppervlaktebehandeling ondergaan. Oppervlaktetechniek wordt gebruikt voor het conserveren en verfraaien van producten en het geschikt maken van materialen voor functionele toepassingen.

Het eindresultaat van de bewerking van een oppervlakte kun je ervaren door te kijken en te voelen. Dat kun je natuurlijk bij uitstek op een beurs waar je ook nog advies kunt kijgen, de nieuwste technieken en mogelijkheden kunt ontdekken en het laatste nieuws kunt horen.

De branche is goed voor 3,5 miljard Euro omzet en volop in beweging. Hoog tijd dus voor een specialistisch vakevent in Nederland waar de branche zich van haar beste zijde zal laten zien. Surface 2010 is dé totaalbeurs voor de oppervlaktebehandeling. Van staal, rvs, aluminium, zink, titaan, kunststof, keramiek, hout, glas tot beton. Van voorbehandelen tot het aanbrengen van (niet)organische en metallieke deklagen. Van hardingstechnieken tot mechanische bewerkingen. Van functioneel, duurzaam tot esthetisch. Voor het inrichten of optimaliseren van productieprocessen tot het uitbesteden van oppervlaktebehandeling. De complete sector op één beurs! Alles behalve oppervlakkig dus!

Graag tot ziens op Surface 2010, 12 t/m 14 oktober Brabanthallen 's-Hertogenbosch.

Bedrijf Surface
Adres Postbus 403
Postcode Plaats 5201 AK 's-Hertogenbosch
Land Nederland
Telefoonnummer 073-6293939
Faxnummer
E-mailadres info@surfacevakbeurs.nl
Website www.surfacevakbeurs.nl
Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Afdeling Functie
Mevr. Zwaans, M. m.zwaans@libema.nl

Producten

Merken

Artikelen