• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

OveduconOveducon heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van praktijkgerichte technische cursussen op het gebied van centrifugaalpompen, leidingsystemen, stromingsleer, storingzoeken en frequentieomvormers van 15 verschillende merken.


Cursussen:
Een cursus bestaat uit twee dagdelen van elk drie en half uur waarbij in ieder dagdeel een kwartier pauze is inbegrepen. De cursus zal op een dag in twee aansluitende dagdelen gegeven worden. Veelvuldig wordt gebruik gemaakt van tekeningen, foto’s, demonstratiemateriaal en filmmateriaal die de techniek en de werking visualiseren en verduidelijken. Het aantal deelnemers voor elke cursus ligt tussen de vier en tien personen.

In-company cursussen:
Het is ook mogelijk om de cursussen binnen uw eigen bedrijf te organiseren. U moet dan beschikken over een ruimte die voorzien is van een beamer en een white-board en/of flip-over. Deze ruimte moet groot genoeg zijn om de deelnemers comfortabel onderdak te kunnen bieden. De datum met bijbehorende begin- en eindtijd wordt in overleg met u bepaald.

Cursusboek:
Iedere deelnemer ontvangt na afloop van de cursus een cursusboek dat uitgevoerd is in kleur. Alle theoretische en praktische informatie die verteld is, kan nog eens rustig nagelezen worden. Vele foto’s en tekeningen zijn opgenomen om technische vraagstukken te visualiseren. Dit boek is een waardevol bezit en zal de cursisten in de toekomst houvast kunnen geven in het uitoefenen van hun beroep.

Historie:
Vanuit een praktijkgerichte technische achtergrond is uw docent Jos Overschie, in 1996, aan de slag gegaan als technisch commercieel adviseur bij een pomptechnische groothandel. In deze functie was hij veelvuldig actief als adviseur bij pomptechnische problemen. Dagelijks wordt hij geconfronteerd met vragen van mensen die pomptechnische systemen ontwerpen, installeren, inspecteren, onderhouden, inkopen of verkopen. Veel vakbekwame mensen met grote praktische kennis stromen het arbeidsproces uit waardoor automatische kennisoverdracht op het gebied van vloeistoftechniek stagneert. Ook kan de behoefte aan theoretische en praktische kennis rondom centrifugaalpompen in slechts beperkte mate via het huidige onderwijs aangevuld worden. Na enige jaren bij dit bedrijf als commercieel manager gewerkt te hebben werd het voor hem tijd voor een nieuwe stap. Dit werd een eigen bedrijf in het geven van technische cursussen.

Bedrijf Oveducon
Adres Dreeslaan 210
Postcode Plaats 2672 EJ Naaldwijk
Land Nederland
Telefoonnummer 06 1891 2436
Faxnummer
E-mailadres info@oveducon.nl
Website www.oveducon.nl
LinkedIn www.linkedin.com/in/josov...
Twitter twitter.com/Oveducon
Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Afdeling Functie
Dhr. Overschie, Jos jos@oveducon.nl 06 1891 2436 Eigenaar

Bedrijfsvideo

http://www.youtube.com/watch?v=DNSFt5QpxYA

Merken

Artikelen