• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

Triple R Nederland B.V.

Large_img_5397

EXCELLENCE IN OILFILTRATION


Triple R is marktleider op het gebied van axiale dieptefiltratie en is wereldwijd leverancier van innovatieve filtratiesystemen, water en olie separatoren, centrifuges en vacuümsystemen voor de (Petro)chemie, Industrie en Offshore. Samen met onze klanten zijn wij in staat een substantiële bijdrage te leveren aan de verhoging van reliability, efficiency en safety. Door het toepassen van Triple-R ‘dieptefiltratie systemen’ bent u in staat uw correctief onderhoud te verminderen, onderhoudsintervallen uit te stellen en aanzienlijke kosten te besparen op vervangingsonderdelen en maintenance . Minder onderhoud betekent minder stilstand en meer “Uptime”. Het verhogen van inzetbaarheid betekent automatisch het verhogen en optimaliseren van de betrouwbaarheid binnen uw processen.

KLANT EN TRIPLE R
Klantgerichtheid, Productkwaliteit, Service en Innovatie vormen het fundament van Triple R. Sinds de oprichting in 1998 zijn wij een partner voor onze klanten. Met onze klanten bekijken wij de verschillende processen om samen tot de meest efficiënte oplossingen en integratie modellen te komen. Ieder proces is uniek. Wij leren van onze klanten en onze klanten genieten de besparingen die middels Triple R gerealiseerd worden. Triple-R beschikt over een gespecialiseerd, competent en landelijk opererend adviseursteam. Daarnaast beschikken wij over ons eigen montageteam en hebben wij de technische expertise in huis een betrouwbaar en eerlijk advies te kunnen geven.

PRODUCTEN EN DIENSTEN
De producten en diensten van Triple R zijn terug te vinden in diverse marktsegmenten. (Petro)chemie, Offshore, Energy, Industrie, Marine, Transport, Machinebouw, Infra en Overheid.

TRIPLE R LEVERT
- Dieptefiltratiesystemen t.b.v. 10 tot 50.000 liter olie
- Filterelementen voor verschillende oliesoorten
- Zelfreinigende centrifuge's
- Vacuümsystemen
- Waterseparators
- Oil management
- Training
- Verhuur van filtratiesystemen

Bedrijf Triple R Nederland B.V.
Vestiging European Research and Technology Center
Adres Topaasstraat 5
Postcode Plaats 7554 TJ HENGELO
Land Nederland
Telefoonnummer +31(0)74 242 81 09
Faxnummer +31(0)74 242 81 09
E-mailadres info@triple-r-nl.com
Website www.triple-r-nl.com
LinkedIn www.linkedin.com/companie...
Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Afdeling Functie
Dhr. Edelijn, Gertjan gertjan@triple-r-... +31(0)74 242 81 09 Sales Sales Manager
Mevr. Van der Kraats, Bea info@triple-r-nl.com +31(0)74 242 81 09 Directie Algemeen Directeur

Merken

Artikelen