• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

Induvac

Large_induvac

Induvac is een servicegerichte verkooporganisatie op het gebied van industriële vacuüm en compressietechniek en vloeistof- en gasfiltratie.

Induvac onderscheidt zich door een breed productenpakket waardoor aan de klant de meest optimale oplossing kan worden geadviseerd. Door jarenlange ervaring kan Induvac het juiste advies geven ten aanzien van installaties en ontwerp, maar ook voor onderhoud, reparatie en levering van reservedelen bent u bij Induvac aan het juiste adres. Induvac wil u als onafhankelijke leverancier altijd het beste advies geven.

Onze website geeft u inzicht in de mogelijkheden van Induvac. Het beste advies, een advies op maat, krijgt u echter nog altijd in een persoonlijk onderhoud met één van onze adviseurs. Aarzelt u niet om een vrijblijvende afspraak te maken. Het advies kost u niets. Sterker nog, de kans is groot dat u zelfs geld kan gaan besparen!

Induvac wil een vooraanstaande, in Nederland opererende en klantgerichte leverancier zijn van vacuüm- compressie- en filtratietechniek. Als leverancier van pompen en filtersystemen wil Induvac zich onderscheiden door eerst mee te denken met de klant en pas daarna met een op maat gesneden oplossing te komen. Deze oplossing kan bestaan uit levering van een enkele pomp tot het uitvoeren van complete turn-key projecten op basis van klantenspecificaties. De strategie van Induvac is gericht op het uitbouwen van een onderneming met de focus op continuïteit en verantwoorde groei, in de markt voor vacuüm-, compressie- en filtratietechniek.

De activiteiten van Induvac omvatten de leverantie van een breed inzetbare range standaardcomponenten (vacuümpompen, blowers, compressoren en filters) van zeer vooraanstaande producenten, het ontwerpen, produceren en installeren van turn-key projecten op dit gebied en het uitvoeren van onderhoud, revisie en reparatie in allerlei soorten van industrie.

Bedrijf Induvac
Adres Cobaltstraat 3
Postcode Plaats 2718 RM Zoetermeer
Land Nederland
Telefoonnummer +31(0)79-3633890
Faxnummer +31(0)79-3633899
E-mailadres info@induvac.com
Website www.induvac.com
Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Afdeling Functie
Dhr. Statius Muller, Eric info@induvac.com

Merken

Artikelen