• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

LeBlansch Bulkhandling Equipment

Large_leblansch_bulkhandling_equipment_website

LeBlansch Bulkhandling Equipment biedt een compleet programma drogestoffen componenten voor het veilig en bedrijfszeker regelen of afsluiten van de productstroom onder hoppers, tanks, en silo’s. De componenten zijn toe te passen in mechanische, vrije val, lage druk, en vacuüm transportsystemen in de stortgoed en procesindustrie waar betrouwbaarheid, duurzaamheid en verbetering van efficiëntie een eerste vereiste is.

De producten
Het programma omvat de volgende componenten: zelfreinigende en snel reinigbare schuifafsluiters, vlinderkleppen, kogelafsluiters, pendelkleppen, manchetafsluiters, iris-diafragma afsluiter, veiligheidscomponenten, doseersluizen, transportschroeven en product wissels voor pneumatische & vrije val transportsystemen.

De specificaties
De componenten zijn te leveren in vele uitvoeringen en materialen. Ze zijn gas en (fijn)stof dicht tot maximaal 16 bar in zowel de productdoorgang als naar de atmosfeer. De componenten kunnen voldoen aan de strengste normen die gelden in de chemische, voedingsmiddelen of farmaceutische industrie zoals ATEX (Zone 20,21,22) FDA en DMT (drukstootvast en vonkdoorslagzeker klasse St1, St2 en St3).

Bedrijf LeBlansch Bulkhandling Equipment
Adres Noordervaartdijk 3
Postcode Plaats 1561 PS KROMMENIE
Land Nederland
Telefoonnummer +31 229 820236
Faxnummer +31 229 820237
E-mailadres info@leblansch.com
Website www.leblansch.com
LinkedIn nl.linkedin.com/in/leblan...
Facebook www.facebook.com/LeBlansch
Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Afdeling Functie
Dhr. Le Blansch, J. jan@leblansch.com +31 229 820236 Verkoop Benelux

Producten

Artikelen