• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

Keller Lufttechnik Benelux

Large_keller_bedrijf

Keller Lufttechnik Benelux CV werd in 1984 door ir. Luc Boels opgericht als zelfstandig studie- en verkoopsbureau voor industriële ontstoffing. Het vertegenwoordigt nog steeds de producten van Keller Lufttechnik GmbH, een Duitse wereldleider in afzuigings- en afscheidingstechnologie.

Wegens de goede samenwerking stelde Keller Lufttechnik GmbH in 1993 aan de familie Boels voor Keller France SARL over te nemen. Beide firma’s groeiden al snel uit tot een referentie in afzuiging- en afscheidingstechnologieën. De systemen van Keller Lufttechnik worden in bijna alle industrietakken gebruikt voor het wegzuigen van stof, dampen, nevels, productieafval,... wat een probleemloze productie in een veilige en nette bedrijfsomgeving garandeert. Voor het berekenen, uittekenen en opvolgen van de projecten wordt vooral beroep gedaan op ingenieurs.

Begin jaren ’90 deed ir. Hans Boels zijn intrede. Momenteel heeft Hans Boels het roer van zijn vader overgenomen en is hij directeur van Keller Lufttechnik Benelux cv en Keller France S.a.r.l. Sinds 1999 beschikt Keller Lufttechnik Benelux cv over de certificaten ISO 9001 en VCA ** (veiligheidschecklist voor aannemers en constructiebedrijven) Eind 2005 verzocht Maschinenfabrik Gustave Eirich GmbH & Co.KG, een wereldleider in mengtechnieken voor poederachtige producten, Keller Lufttechnik Benelux hun producten te vertegenwoordigen in de Benelux, inclusief het verzorgen van de nodige service.

In 2006 wendt Keller Lufttechnik Benelux cv eveneens zijn ervaring aan om actief te worden op de markt van RWA (Rook- en warmteafvoer) systemen voor o.a. ondergrondse parkeergarages. Als agent treedt hiervoor SE Aeropa op. Sinds september 2008 heeft Keller Lufttechnik Benelux de exclusieve vertegenwoordiging over de Stöbich producten voor België. Stöbich is de specialist in het ontwikkelen van multifunctionele en economische systemen (= compartimentering) voor preventieve bescherming tegen rook en brand. Ze ontwikkelen hiervoor rook -en brandgordijnen en vuurvaste constructies.

Vanaf 1 maart 2009 ging Keller Lufttechnik Benelux CV een exclusieve samenwerking aan met de Business Unit Environmental and Energy Systems van Dürr GmbH (www.durr.com) voor de Benelux. Dürr is gespecialiseerd in systemen voor de verbranding van gasvormige verontreinigingen in luchtemissies van verwerkende industrieën.

Bedrijf Keller Lufttechnik Benelux
Adres Oude Kassei 16
Postcode Plaats 8791 Waregem
Land België
Telefoonnummer 0032/56 67 10 10
Faxnummer 0032/56 66 89 28
E-mailadres info@keller.be
Website www.keller.be
Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Afdeling Functie
Mevr. Verleyen, Elke elke.verleyen@haf... 056/67 10 15 Marketing

Merken

Artikelen