• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

IIR Institute for International Research

Large_iir_industry

In onze informatiemaatschappij is het van cruciaal belang dat u op de hoogte bent en blijft van de laatste ontwikkelingen binne uw vakgebied. Het Institute for International research (IIR), is al ruim 25 jaar leverancier van kennis en vaardigheden aan professionals binnen het bedrijfsleven en overheid.

Unieke ontwikkelmethode:
Door continu marktonderzoek via enquêtes, telefonische interviews, ons uitgebreide netwerk en adviesraden weet IIR als geen ander de behoefte en vraag naar informatie van de professional te vertalen in unieke leer en netwerkbijeenkomsten. IIR streeft naar inhoudelijke, op de praktijk afgestemde trainingen, masterclasses en conferenties.

De (proces)industrie is volop in beweging en één van de topsectoren van de economie. IIR Industry heeft een leidende rol op het gebied van conferenties in de Benelux. Door deze leidende rol, ons gedegen onderzoek en onze uitstekende database is IIR Industry in staat steeds weer onafhankelijke, innovatieve informatie-evenementen van hoge kwaliteit te bieden. Enkele van onze bekende conferenties zijn "Opslagtanks", "Shutdowns & Turnarounds", "Piping & Pipelines" en "Versterken van veiligheidscultuur binnen de Industrie".

Bedrijf IIR Institute for International Research
Vestiging Amsterdam
Adres Kabelweg 37
Postcode Plaats 1014 BA Amsterdam
Land Nederland
Telefoonnummer +31 (0)20 580 54 41
Faxnummer +31 (0)20 580 54 50
E-mailadres r.terpstra@iir.nl
Website www.iir.nl
LinkedIn nl.linkedin.com/in/rterpstra
Twitter www.twitter.com/ReinierTe...
Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Afdeling Functie
Dhr. Terpstra, R r.terpstra@iir.nl +31 (0)20 580 54 41 Opleidingen Opleidingsadviseur
Dhr. Kompier, Boudewijn b.kompier@iir.nl

Bedrijfsvideo

Merken

Artikelen