• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

CR-Plus BvbaCR-plus, uw partner in het bieden van innovatieve oplossingen in “veiligheidsland”

Schakel CR-plus in voor:

1)Veiligheidstoezicht

Elke werkgever kampt met kleine of grote veiligheidsrisico's. CR-plus verleent bijstand op het toezien van het naleven van veiligheid tijdens risicovolle werkzaamheden.

Uw bedrijf heeft nood aan een goed veiligheidstoezicht dat precies die risico's beheerst die op de werkvloer aanwezig zijn. CR-plus biedt deskundigheid aan binnen dit vereiste veiligheidsspecialisme.

2)Inzetten van veiligheidspersoneel permanent of op projectbasis

CR-plus biedt oplossingen waarbij rekening wordt gehouden met nood aan kwaliteit i.p.v. kwantiteit. Of het nu gaat om meetprocessen, bescherming van medewerkers, bewaking van risicovolle werkzaamheden of projectcoördinatie, voor alle individuele vereisten kunnen wij u onze specialisten ter beschikking stellen - tot aan een complete organisatiestructuur toe.

3)Safety scans

Tools om inzicht te verwerven in de sterke en zwakke kanten van veiligheid op de werkvloer. Aan de hand van vragen en checklists over specifieke werksituaties geeft een scan direct feedback over de veiligheidssituatie. Tools die de mogelijkheid bieden om advies op maat te leveren met praktische verbeteringsmaatregelen.

4)Bijstand aan uw preventieadviseur of tijdelijke vervanging ervan

Het komt wel eens voor dat uw preventieadviseur door te veel of te moeilijk werk in de problemen geraakt. CR-plus staat klaar om in dat geval advies en ondersteuning te bieden. Ook hierin hanteren wij onze flexibiliteit, u kiest hoe vaak en wanneer u op deze dienst beroep doet.

5)SMARTSTARS

Meer informatie enkel op aanvraag

Bedrijf CR-Plus Bvba
Vestiging CR-Plus
Adres Boerenlegerstraat 16/2
Postcode Plaats 2650 Edegem
Land België
Telefoonnummer +3232896311
Faxnummer
E-mailadres info@cr-plus.be
Website www.cr-plus.be
Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Afdeling Functie
Dhr. Chaouki, R. info@cr-plus.be +32484140682 Planning Safety advisor

Merken