• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

Metrohm NederlandMetrohm Nederland richt zich met de verkoop van gerenommeerde merken op de Nederlandse Laboratoriummarkt. Metrohm Nederland is een 100% dochter van Metrohm AG. Metrohm Nederland heeft de exclusieve rechten voor de import en distributie van de Zwitserse producten van Metrohm AG en producten van Cole Parmer en Masterflex.
De missie is het streven naar een langdurige relatie met haar afnemers door het leveren van een optimale performance wat betreft diensten en distributie. De diensten richten zich op applicatiesupport, training en opleiding en technische service. Voor de applicatie-ontwikkeling heeft Metrohm Nederland diverse laboratoria ter beschikking met productspecialisten die volledig ten dienste staan van haar afnemers.
Het productenprogramma van Metrohm richt zich op ionenanalyse waarbij gebruik wordt gemaakt van de technieken titreren, spectroscopie (NIR/Raman) ionchromatografie, Karl Fischer, Voltammetrie en direct metingen. De instrumenten die hiervoor worden geleverd bestrijken het hele analytische proces van handmatig tot volautomatisch gerobotiseerde systemen. Metrohm is de enige leverancier die zo’n breed leveringsprogramma heeft en is marktleider op het gebied van ionanalyse.
De producten van Cole Parmer richten zich op zowel laboratoria en industrie. Met een leveringsprogramma van meer dan 40.000 artikelen is dit het meest omvangrijke programma dat op de Nederlandse markt wordt geleverd. De nadruk hierbij ligt op vloeistof handling. De slangenpompen van Masterflex is de grootste en sterkst groeiende productgroep. De service van de producten wordt door Metrohm Nederland zelf verzorgd.
Voor de industrie levert Metrohm online en inline Process Analyzers. Deze worden in Nederland ontwikkeld door het zusterbedrijf Metrohm Applikon en verkocht met de brand name Metrohm Process Analytics. De technieken zijn NIR Spectroscopie, fotometrie, titratie en directmeting.
Een goede ondersteuning is van het grootste belang. Metrohm Nederland heeft al meer dan 40 jaar een zeer uitgebreide technische afdeling voor reparaties en (preventief) onderhoud van analytische instrumenten en Masterflex slangenpompen.

Bedrijf Metrohm Nederland
Adres Bijdorpplein 13-15
Postcode Plaats 2992 LB Barendrecht
Land Nederland
Telefoonnummer 085-3036460
Faxnummer 085-3036470
E-mailadres info@metrohm.nl
Website www.metrohm.nl
Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Afdeling Functie
Dhr. Stappaerts, Henri henri.stappaerts@... 085-3036460 Marketing Marketing Manager Lab en Proces

Merken

Artikelen