• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

Haven Amsterdam

Large_000038

Haven Amsterdam

Het Amsterdamse havengebied is een van ’s werelds belangrijkste logistieke knooppunten. Met een goederenoverslag van 91 miljoen ton per jaar is de haven van Amsterdam de 4de haven van Europa.

De strategische en centrale ligging in Europa maakt de Amsterdamse haven makkelijk bereikbaar en verzekert uitstekende verbindingen met alle grote Europese markten. De haven van Amsterdam biedt faciliteiten voor het transporteren, opslaan en overslaan van allerlei type goederen. Van cacaobonen tot kolen, van papierrollen tot olieproducten.

Miljoenen tonnen aan droge en natte bulk en stukgoed en containers worden jaarlijks behandeld in het Amsterdamse havengebied. Al meer dan 750 jaar biedt de haven van Amsterdam de wereld haar ervaring en expertise. New York, Tasmanië, Sint Petersburg, Kaapstad, je vindt onze invloeden overal.

De haven van Amsterdam maakt deel uit van de grootste ‘airport-seaport-city’ combinatie in Europa; combinatie van lucht- en zeevracht, zowel goederen- als personenvervoer. Amsterdam Airport Schiphol (4de luchthaven van Europa) en het cultuur-, historie- en entertainmentrijke Amsterdam Centrum liggen op slechts 15 minuten afstand van de Amsterdamse haven.

Met haar centrale ligging en uitstekende verbindingen naar het Duitse achterland, Rotterdam en Antwerpen leent het Amsterdamse havengebied rederijen de mogelijkheid hun klanten op snelle, efficiënte, betrouwbare en duurzame wijze te bedienen. Ervaren toegewijde terminals staan klaar om tailormade oplossingen aan te bieden, in een congestievrije omgeving. We nodigen u uit onze red carpet treatment te ervaren.

Port of Amsterdam. Make it yours.

Bedrijf Haven Amsterdam
Adres De Ruyterkade 7
Postcode Plaats 1013 AA Amsterdam
Land Nederland
Telefoonnummer 020-5234500
Faxnummer
E-mailadres info@portofamsterdam.nl
Website www.portofamsterdam.nl
LinkedIn Port of Amsterdam Network
Twitter @havenamsterdam
Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Afdeling Functie
Mevr. van Dongeren, Sharon sharon.van.donger... 020-5234556 Commerciële Sector Marketing Communicatiemedewerker

Merken

Artikelen