• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

SATOSATO Corporation SATO is pionier op het gebied van (Automatische Identificatie & Data Collectie) en een toonaangevende producent op het gebied van barcodeprinters, etiketten en EPC-/RFID- toepassingen.

SATO Corporation, opgericht in 1940, is een op de Nikkei beurs genoteerd bedrijf met een wereldwijd netwerk van fabrieken, dochterondernemingen, business partners en systeem integratie partners, welke volledig gericht is op het leveren van hoogwaardige producten voor automatische identificatie en etikettering.

SATO’s uitgebreide productlijn omvat naast Direct Thermische - , Thermal Transfer – en RFID printers o.a.: (RFID) labels/tags, printlinten, Data Collectie Systemen (DCS) waaronder mobiele computers en barcodescanners, Systeem Integratie, OEM-print-engines en labelontwerp software. SATO biedt u deze producten en diensten uiteraard aan in een complete turn-key oplossing.

SATO Benelux B.V. SATO Benelux B.V. is een Sales, Service en Support organisatie welke complete AIDC (Automatische Identificatie & Datacollectie) oplossingen biedt aan alle mogelijke branches/sectoren in de Benelux, waarbij de focus op Retail, Industrie, Logistiek, Distributie & Gezondheidszorg ligt. Wij leveren en implementeren de complete productrange van AIDC- hardware, software, etiketten, printlinten, service & support via directe- en indirecte verkoopkanalen.

Bedrijf SATO
Vestiging SATO Benelux B.V.
Adres Techniekweg 1B
Postcode Plaats 3481MK HARMELEN
Land Nederland
Telefoonnummer 0348 444437
Faxnummer 0348 446403
E-mailadres info@nl.satoeurope.com
Website www.satoeurope.com/nl/
LinkedIn www.linkedin.com/company/...
Twitter twitter.com/#%21/sato_europe
Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Afdeling Functie
Dhr. Maatman, W. info@nl.satoeurop... 0348 444437 info@nl.satoeurope.com

Producten

Merken

Artikelen